Miui 10 global beta başvuru hakkında

AkdemirAhmet0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 6
Konular
5

Bu linkteki konuda baya birşey anlatılmış ingilizcem yetiyor anlıyorum fakat çok karışık beta kullanan arkadaşlar açıklayabilirmi. Başvuruyu yaptım ama yükleme konusu nasıl olacak tam bilmiyorum :)

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Başvuru kabul edilirse size mesaj atacaklar.

AkdemirAhmet0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başvuru kabul edilirse size mesaj atacaklar.
QQ uygulamasından iletişime geçmek mecburidir diyor yanlış anlamadıysam ama qq uygulamasında bulamadım beta takımının sayfasını ayrıca gereklilikler arasında şuan beta kullanmam gerektiği yazıyor bu sorun çıkarır mı?

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
MIUI Forum uygulamasından başvurunuzu tamamladıktan sonra eğer seçilirseniz 12 Haziran'da MIUI Forum'dan size özel mesaj atacaklar. ROM'u telefonunuza kurduktan sonra izlenimlerinizi, sorunları vs. bildirmek için QQ üzerinden iletişime geçin diyorlar.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
QQ uygulamasından iletişime geçmek mecburidir diyor yanlış anlamadıysam ama qq uygulamasında bulamadım beta takımının sayfasını ayrıca gereklilikler arasında şuan beta kullanmam gerektiği yazıyor bu sorun çıkarır mı?
QQ uygulamasını kurmanız gerek yok zaten qq grubuna da beta ekibine giren herkesi almıyorlar. Onunda kendine göre kriterleri var 10 saat forumda zaman geçirme gibi vs..
Beta ekibine dahil olunca statu durumunuz beta Global team olarak değişir ve size pm ile başkalarının girmedi bir forum konusu gelir. Bu forum altında cihazına uygun romu indirip yüklerseniz. Konu altına yada geri dönüş yapilmasi istenem Konuyu rom daki bug ve benzeri şeyleri yapar katkıda bulunursuzu.
Daha önce den beta ekibinde iseniz zaten başvurunuz hemen kabul edilir ve ayın 13 yada 14 de linkler size ulaşır.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AkdemirAhmet0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QQ uygulamasını kurmanız gerek yok zaten qq grubuna da beta ekibine giren herkesi almıyorlar. Onunda kendine göre kriterleri var 10 saat forumda zaman geçirme gibi vs..
Beta ekibine dahil olunca statu durumunuz beta Global team olarak değişir ve size pm ile başkalarının girmedi bir forum konusu gelir. Bu forum altında cihazına uygun romu indirip yüklerseniz. Konu altına yada geri dönüş yapilmasi istenem Konuyu rom daki bug ve benzeri şeyleri yapar katkıda bulunursuzu.
Daha önce den beta ekibinde iseniz zaten başvurunuz hemen kabul edilir ve ayın 13 yada 14 de linkler size ulaşır.

Anladım hocam. Yalnız sistem okumuyor değilmi o yorum kısmına miui 10 yerine miui 10 betasına katılmak istiyorum yazmıştım inşallah kabul ederler :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Anladım hocam. Yalnız sistem okumuyor değilmi o yorum kısmına miui 10 yerine miui 10 betasına katılmak istiyorum yazmıştım inşallah kabul ederler :)
O konuda fikrim yok açıkçası

Üst Alt