Yardım MIUI 10 Global 8.9.6 Beta dan MIUI V9. 6.7.0 a geçiş

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Poco F5
Konular
10
başlıktan belli olduğu uzere MIUI 10 GLOBAL 8.9.6 BETA YI sistem güncelleme üzerinden dosyayi indirip secerek kurdum ve şimdi Stabil v9 6.7.0 a dönmek istiyorum dosyayi indirip sistem guncelleme uzerinden dosyayı seçip yapsam olurmu nasıl bir yol izlemem gerekiyor miui 10 betasi cok guzel V9 da olmayan bir cok özelliği hoşuma gidiyor lakin son 1 gündür son uygulamalar ekraninda vs kasılmalar mevcut o sebeple Stabil sürüme geçiş için en temiz sorunsuz ve saglam izlemem gereken yolu belirtirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
başlıktan belli olduğu uzere MIUI 10 GLOBAL 8.9.6 BETA YI sistem güncelleme üzerinden dosyayi indirip secerek kurdum ve şimdi Stabil v9 6.7.0 a dönmek istiyorum dosyayi indirip sistem guncelleme uzerinden dosyayı seçip yapsam olurmu nasıl bir yol izlemem gerekiyor miui 10 betasi cok guzel V9 da olmayan bir cok özelliği hoşuma gidiyor lakin son 1 gündür son uygulamalar ekraninda vs kasılmalar mevcut o sebeple Stabil sürüme geçiş için en temiz sorunsuz ve saglam izlemem gereken yolu belirtirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler

Geçiş yapabilirsiniz tabi ki Güncelleyici üzerinden TWRP veya Fastboot seçenekleride bulunmakta.
Sorun çıkarma olasılığına karşı Yedeklemelerinizi mutlaka alınız.
MIUI 9 9.6.7.0 Recovery Rom dosyasını Sistem Güncelleme menüsünde göstererek kurulup yapmayı deneyebilirsiniz.

İyi Günlerde Kullanın İyi Forumlar.

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37

Geçişlerde Fastboot Rom üzerinden Rom kurmaya çalışır ve Mi Flash programının alt kısımda sekmelerde bulunan Bootloader Kilidini kapatırsanız Brick olur cihazınız.
Güncelleyici üzerinden kurulumu yapılmaya çalışılan Resmi Rom'lar Şifreleme sisteminden geçer ve kurulum gerçekleşir.

Oyla:

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Poco F5
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani ben şimdi mi 8 için kararlı yani stabil en son sürüm olan versiyonu download edip sistem guncelleme uzerinden bu dosyayi gösterip yukleme yapabilirim sorunsuz bir şekilde dogru anladim değil mi indirmem gereken rom dosyasi hangisidir acaba çünkü miui 10 u geldiğinde ota uzerinden oto almak istiyorum beta da kalmak istemiyorum

Oyla:
Üst Alt