Soru Miui 10 & Facebook ?

• Konbuyu başlatan sinan345
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 601
S

sinan345

Guest
Mi 5 kullanıyorum Miui 10da facebook neden hep hata veriyor o kadar uygulama yukledim sorun yok facebook hep bir hata donma yaşatıyor.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Mi 5 kullanıyorum Miui 10da facebook neden hep hata veriyor o kadar uygulama yukledim sorun yok facebook hep bir hata donma yaşatıyor.
Donma sorunlarını bir nebze rahatlatmak için otomatik video oynatma ayarını ve fotoğraf ve videoların hd görüntülenmesini kapatarak deneyebilirsiniz.

Oyla:
S

sinan345

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donma sorunlarını bir nebze rahatlatmak için otomatik video oynatma ayarını ve fotoğraf ve videoların hd görüntülenmesini kapatarak deneyebilirsiniz.
onuda denedim daha çok hata vermeye başladı benim anlamadığım bir tek facebookta karşılaştım bir problem uyusmazlık var surumde

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Alpha sürümü denemek ister misiniz birde ? Android 8 ile çalıştığını belirtmişler. Android 7 varsa da bi deneyin isterseniz.

Oyla:
S

sinan345

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alpha sürümü denemek ister misiniz birde ? Android 8 ile çalıştığını belirtmişler. Android 7 varsa da bi deneyin isterseniz.

maalesef yine aynı sorun miui surumu ile ilgili kararlıda böyle bir problem yok umarım bir fix yayınlayıp düzeltirler.

Oyla:
Üst Alt