S
sinan345
Guest
Mi 5 kullanıyorum Miui 10da facebook neden hep hata veriyor o kadar uygulama yukledim sorun yok facebook hep bir hata donma yaşatıyor.
Donma sorunlarını bir nebze rahatlatmak için otomatik video oynatma ayarını ve fotoğraf ve videoların hd görüntülenmesini kapatarak deneyebilirsiniz.Mi 5 kullanıyorum Miui 10da facebook neden hep hata veriyor o kadar uygulama yukledim sorun yok facebook hep bir hata donma yaşatıyor.
onuda denedim daha çok hata vermeye başladı benim anlamadığım bir tek facebookta karşılaştım bir problem uyusmazlık var surumdeDonma sorunlarını bir nebze rahatlatmak için otomatik video oynatma ayarını ve fotoğraf ve videoların hd görüntülenmesini kapatarak deneyebilirsiniz.
maalesef yine aynı sorun miui surumu ile ilgili kararlıda böyle bir problem yok umarım bir fix yayınlayıp düzeltirler.Alpha sürümü denemek ister misiniz birde ? Android 8 ile çalıştığını belirtmişler. Android 7 varsa da bi deneyin isterseniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
maalesef yine aynı sorun miui surumu ile ilgili kararlıda böyle bir problem yok umarım bir fix yayınlayıp düzeltirler.