Yardım Miui 10 dan sonra uygulama arama

ulashoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
3
uygulamalar gözükürken parmağımızı aşağıdan yukarı kaydırdığımızda uygulama ve internet arama beraber gelirdi windows 8-10 daki gibi aradığın kelimeyi önce cihazda arar sonra internette arardı fakat güncelleme geldikten sonra aynı hareketle gelen arama ekranı telefonda yüklü internet isimli uygulamayı açıp burada arama yaptırıyor ve bu uygulama telefondan asla sonuç bulmuyor dolayısıyla bir çok yüklü program arasından program aradığımda bulmak gerçekten çok zor oluyor. başka bir launcher yüklemek istemiyorum. acaba farketmediğim bir özellikmi var? lütfen yardımcı olun.
Cihazım: Mi 8 global rom en son stabili yüklü Miui 10.0.2.0 olan versiyon var

sorunun özetini tekrar etmem gerekirse telefonda yüklü bulunan uygulamarı arayacağım bir arama penceresine sahip değilim. yada farkında değilim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
uygulamalar gözükürken parmağımızı aşağıdan yukarı kaydırdığımızda uygulama ve internet arama beraber gelirdi windows 8-10 daki gibi aradığın kelimeyi önce cihazda arar sonra internette arardı fakat güncelleme geldikten sonra aynı hareketle gelen arama ekranı telefonda yüklü internet isimli uygulamayı açıp burada arama yaptırıyor ve bu uygulama telefondan asla sonuç bulmuyor dolayısıyla bir çok yüklü program arasından program aradığımda bulmak gerçekten çok zor oluyor. başka bir launcher yüklemek istemiyorum. acaba farketmediğim bir özellikmi var? lütfen yardımcı olun.
Cihazım: Mi 8 global rom en son stabili yüklü Miui 10.0.2.0 olan versiyon var

sorunun özetini tekrar etmem gerekirse telefonda yüklü bulunan uygulamarı arayacağım bir arama penceresine sahip değilim. yada farkında değilim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Ana ekranda sol kısımda uygulama kasası diye bir kısım olması gerekiyor buradan arama yapabiliyorsunuz.Eğer bu seçenek sizde kapalıysa ana ekranda boş bir alana uzun tutup ayarlar kısmından uygulama kasası seçeneğini açın ve ana ekrandanyken bir sol sayfaya sürükleyin o kısımda arama kısmına yazdığınızda hem Google da hemde uygulama için arama yapabilirsiniz.

Oyla:

ismailbaki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Evet aynı sorun bende de var Uygulama çekmecesi açık ama aramayı sadece google den yapıyor Bir yerlerde bir ayarı olmalı diye düşünüyorum Yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:
Üst Alt