Yardım MIUI 10 dan 9 a ota dan geçiş

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Arkadaşlar ben MIUI 9 dan MIUI 10 a geçiş yaptım betaya ota dan fakat MIUI 10 u beğenmedim ve tekrardan MIUI 9 a dönmek istiyorum telefonum garantili o yüzden blog açamıyorum ondan dolayı neler yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Telefonunuz hangi garanti servisine kayıtlı ve bootloader kilidi kapalı mı?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bootloader kilidi kapalıyken otadan betayı yüklediğiniz gibi kararlıyı yükleyemezsiniz.
Bootloader kilidi açmadan xiaomi tool programı var rom atan. Ama hiç denemediğim için kesin işe yarar diyemem.
Forumda ararsanız "xiaomi tool ile rom kurma/atma" diye rehberini bulabilirsiniz. İsterseniz bir de onu kontrol edin.
Ama en sağlıklısı bootloader kilidi açıp dönmek.Olası bir sorunda telefon rahatça kurtarılabilir.
Evo garantinin kötü yanlarından biri de yazılım olarak müdahaleleri garanti dışı etmesi. Bi nevi ios kullanıyorsunuz şuan :)))

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuz hangi garanti servisine kayıtlı ve bootloader kilidi kapalı mı?

Evo garantisi altındadır ve bootloader kilidi kapalidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidi kapalıyken otadan betayı yüklediğiniz gibi kararlıyı yükleyemezsiniz.
Bootloader kilidi açmadan xiaomi tool programı var rom atan. Ama hiç denemediğim için kesin işe yarar diyemem.
Forumda ararsanız "xiaomi tool ile rom kurma/atma" diye rehberini bulabilirsiniz. İsterseniz bir de onu kontrol edin.
Ama en sağlıklısı bootloader kilidi açıp dönmek.Olası bir sorunda telefon rahatça kurtarılabilir.
Evo garantinin kötü yanlarından biri de yazılım olarak müdahaleleri garanti dışı etmesi. Bi nevi ios kullanıyorsunuz şuan :)))

Biraz daha acarmisiniz evo garantisi nasıl bir müdahale sonucu garanti dışı kalıyor

Birde ben garantiye göndersem onlar yapabilirim eski haline

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam otadan geri dönüş yaptım recovery yükledim MIUI 9 a sorunsuz döndüm.

Oyla:

omerkartalfb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
mi6
Konular
1

Denemeden neden insanları yanıltıyorsunuz? Birileri böyle dedikçe herkes olmayacağını sanıp boşuna bl kilidi açıyor. XİAOMİNİN YAYINLADIĞI TÜM SON SÜRÜMLER ARASINDA BETADAN GLOBALE VE GLOBAL DEN BETAYA GÜNCELLEYİCİ İLE GEÇİLİR

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Aynı şekilde OTA üzerinden 9'a geri dönebilirsiniz.
Note 5'te herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor.

Yalnız bootloader kilidiniz kapalı ise riski sıfıra indirmek adına şarjınızın en az %50 olmasına ve romları resmi adresinden indirmeye dikkat edin:

Ben garanti olması açısından indirdiğim .zip dosyasının bir kopyasını oluşturup onu masaüstüne winrar ile klasör halinde açıyorum. Bu aşamada winrar herhangi bir hata vermezse rom dosyası hatasız olarak inmiş demektir gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz mm~~
Bunları niye söylüyorum çünkü bootloaderınız kapalı iken telefonda birşeyler ters giderse servis yolu gözükür telefona onun için smirk~~

Oyla:

rtsbora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rtsbora
Cihazım
android
Konular
3
Merhaba. Rica etsem Miui 9 indirmeyi linkini tekrar paylaşır mısınız?

Oyla:

rtsbora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rtsbora
Cihazım
android
Konular
3
Aynı şekilde OTA üzerinden 9'a geri dönebilirsiniz.
Note 5'te herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor.

Yalnız bootloader kilidiniz kapalı ise riski sıfıra indirmek adına şarjınızın en az %50 olmasına ve romları resmi adresinden indirmeye dikkat edin:

Ben garanti olması açısından indirdiğim .zip dosyasının bir kopyasını oluşturup onu masaüstüne winrar ile klasör halinde açıyorum. Bu aşamada winrar herhangi bir hata vermezse rom dosyası hatasız olarak inmiş demektir gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz mm~~
Bunları niye söylüyorum çünkü bootloaderınız kapalı iken telefonda birşeyler ters giderse servis yolu gözükür telefona onun için smirk~~
Merhaba rica etsem Miui 9 indirme linkini tekrar paylaşır mısınız? :)

Oyla:
Üst Alt