Yardım MIUI 10 bildirim hataları için Beta Kurulur mu?

Notjustness

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Resmi Notebo
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil v10.0.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
MIUI 10 bildirim sorunları için özellikle Redmi NOTE 5 için BETA da hataların giderildiği görülüyor. Global Stable dan Global Beta ya geçmeye değer mi? Yakında yeni bir kararlı sürüm güncellemesi gelmesi mümkün mü mesela ? Daha sonra BETA dan tekrar Kararlı sürüme dönüşmün kü?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Şuan için beta sürümü çok daha iyi durumda. Kendim de beta fastboot sürümünü indirdim, gece kuracağım tekrar. Stabil sürümde bir şeyler halen eksik gibi. Beta kullanırken sadece beta güncellemelerini alırsınız, stabil güncellemesi gelmez. Manuel olarak kendiniz yapmanız gerekecektir.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Hocam bende Mi6 global kararlı miui 10 var ve şu birkaç gündür Stable geçsem mi diye düşünüyorum. Ama herşey silineceği için açıkcası üşeniyorumda. Misal bir diğer sorunum da kararlıya atıyorum face id geldi diyelim Stable de gelir mi? Mantıken öyle bir özellik gelse önce Stable gelir zaten diyede düşünüyorum. Şimdi sadece geçsem mi geçmesem mi diye düşünüyorum betaya.

Oyla:

Notjustness

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Resmi Notebo
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan için beta sürümü çok daha iyi durumda. Kendim de beta fastboot sürümünü indirdim, gece kuracağım tekrar. Stabil sürümde bir şeyler halen eksik gibi. Beta kullanırken sadece beta güncellemelerini alırsınız, stabil güncellemesi gelmez. Manuel olarak kendiniz yapmanız gerekecektir.

Peki daha sonra yine manual olarak stable versiyona geçebilir miyim? yoksa beta romda mı kalıyor. birde fastbootsuz doğrudan indirerek güncelleme menüsünden güncelleme paketi diye kuramaz mıyım?

Oyla:
Üst Alt