Yardım Miui 10 Aod bildirimleri hakkinda ?

rcicek08

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
3
Sürekli ozellistirmis romlar sunuluyor hatalar gideriliyor fakat su allwayson display konusuna bir turlu el atılmıyor neden acaba?

Yabanci forumlarda da dile getirildigini görüyorum kimse cozum odaklı bir sey yazmiyor, bu konu neden onemsenmiyor!

Bugüne kadar 5-6 farkli rom modeli kurdum ama hala bir gelisme goremedim.

"Bildiginiz uzere birkac sistem uygulamalari haricinde icon bildirimleri düşmemekte" konuya sistem ayarlarini degistirerek kendince bir cozum bulan varmidir acaba?

Son düzenleme:

Akif6260

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Askeri personel
Konular
16
Always on display ekrandan dolayi bu markafa olmuyor

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Bildiğim kadarıyla bazı aosp/Los tabanlı custom romlardan always on display özelliği geliyor.Fakat kullanılan bu özellik maalesef sistemine gömülü gelen (stock romlarında sensörleri tam anlamıyla çalışan telefonlarda ) telefonlarla aynı tadı vermiyor.Bildirimler esnasında aod özelliği bazı custom aosp/Los tabanlı romlarda bulunmakta.

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Uygulama bildirimlerini almak için ayarlar yüklü uygulamalardan isteğiniz uygulamanın bildirimi açmayı denediniz mi. Miui de bazı uygulamalar hariç çoğu standart kapalı geliyor ben bir çok uygulamayı bu şekilde açıp bildirimleri kilit ekranında görünmesini sağlıyorum. Bir bakım isterseniz bu şekilde aod düzgün çalışa bilir..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

rcicek08

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama bildirimlerini almak için ayarlar yüklü uygulamalardan isteğiniz uygulamanın bildirimi açmayı denediniz mi. Miui de bazı uygulamalar hariç çoğu standart kapalı geliyor ben bir çok uygulamayı bu şekilde açıp bildirimleri kilit ekranında görünmesini sağlıyorum. Bir bakım isterseniz bu şekilde aod düzgün çalışa bilir..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belirtiginiz uygulama bildirim ayarlarinda aod' a ait bir ibare gorunmuyor. Kilit ekranina ait led ve ses bildirimleri gibi ozellikler cikiyor maalesef.

Oyla:

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
İnşallah düzelir ama hiçbir gelişme yok bildirimler konusunda !!

Oyla:
Üst Alt