Yardım MİUİ 10 a nasıl dönerim

Melih arslan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Redmi 7
Konular
1
Merhabalar benim telefonum redmi 7 MİUİ 11 yükledim ve başıma gelmeyen kalmadı kısa yola geçerken kasma yaşıyorum kasma yaşıyorum yani ben MİUİ 10 nasıl dönerim lütfen yardım edin çok pişman oldum

emrezafrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
16
bl açıksa miui 10 a ait bir fastboot rom indir daha sonra mi flash programıyla kurabilirsin

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Merhaba nasıl kurarım acaba PC denki telefondanmı
ben şimdi
buradan miui 10 u indiriyorum kendi cihazım için hocam , sonra güncellemeler kısmından seçip uygula dicem olursa yazarım sana

Olmadı maalesef normal olarak , eski sürüme geri dönmüyor , arkadaşların da dediği gibi bl falan açık anca öyle

Son düzenleme:

emrezafrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
16
Merhaba nasıl kurarım acaba PC denki telefondanmı
pcden hocam mi flash programını pcye kuracaksın,usb hata ayıklama modu aktifken telefonu fastbood modda pcye bağlıyacaksın,programı açtığında refresh yapınca telefonun değişik bir kodla gözükecek,yukarıdan romu göstermek için bir yer var ordan romu bulup seçiceksin,en alttaki seçeneklerden flash all seçeneğini işaretleyip başlatırsan temiz kurulum yapmış olursun ama bu şekilde telefonun içindeki herşey silinir.Mi flash programının konusu forumda bulabilirsin sanırım orda daha detaylı anlatımı vardır.Kısaca bu şekilde yapılıyor

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
BootLoader (BL) Kilit açıksa bu programı kullanın çok daha basit. Önce linkten videoyu izleyin sonra adım adım videoyu izleyerek yapın.

Üst Alt