Yardım MIUI 10.1.2.0 güncelleme sonrası kamera yavaş çekim sorunsalı

erhandonmez

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
S4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.1.2.0 Stable
Telefon Modeli
Xioami Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar,

Mi 8 Telefonum gece otomatik olarak 10.1.2.0 versiyonuna güncellenmiş. Özellikle kamera uygulamasında, 960fps ve Night mode gibi özellikler gelmiş. Bunlar çok güzel fakat beraberinde benim için can sıkıcı bir durumu da beraberinde getirmiş.

Video yavaş çekim modunda, bir önceki kamera uygulamasında, yavaş çekim yapıldığında video yu yavaş çekimde kaydediyordu. Yeni versiyonda ise, siz yavaş çekim modunda kayıt yapsanızda, videoyu normal (30fps) kayıt yapıyor, sonrasında her çektiğiniz video için gallery den videoyu açıp videonun hangi kısımlarını yavaş çekim istiyorsanız iki bar aracılığıyla seçip tekrardan kaydetmek gerekiyor. bu işlem 3-4 sn lik bir yavaş çekim videosunda bile 10sn leri buluyor. Daha Uzun videolarda ne kadar sürer test etmek lazım ama zaten yavaş çekim kaydedilmek istenmiş bir video da tekrardan videonun encode edilmesi saçmalık.

Eski kamera uygulamasını bulup yüklememin bir yolu var mı acaba? ve hem eski uygulamayı hemde yeni uygulamayı aynı anda kullanabilme şansı olabilir mi?

Üst Alt