miu 9 da widget saat ve hava durumu ayarı

serkanadp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
redmi note 3
Konular
14
Herkeze selam miu 8 de ana ekranda yer alan saati ve hava durumunu kısayoldan kolayca değiştirebiliyorduk .Miu 9 beraber tema ile gelen saat ve havadurumu kullanmak zorunda kalıyoruz nasıl ayar yapabilir..(başka bir temanın saat veya hava durumunu kullanabiliriz.)

Son düzenleme:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Herkeze selam miu 8 de ekran yer alan saati ve hava durumunu kısayoldan kolayca değiştirebilirdik .Miu 9 beraber tema ile gelen saat ve havadurumu kullanmak zorunda kalıyoruz nasıl ayar yapabilir..(başka bir temanın saat veya hava durumunu kullanabiliriz.)
Hocam miui9 geldiğinden beri bu soruna çözüm bulamadım telefon rootlu olmasına rağmen. 2 hafta önceki güncelleme ile geleceği soylendi ama hikaye oldu o da.

serkanadp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
redmi note 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam miui9 geldiğinden beri bu soruna çözüm bulamadım telefon rootlu olmasına rağmen. 2 hafta önceki güncelleme ile geleceği soylendi ama hikaye oldu o da.

teşekkür ederim hocam inşallah en yakın zamanda düzelir..

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Marketten Weather M8 indirin. Cestli widgetlari ve elle widget boyut ayarlama mevcut. Miui pro romda gördüğümden bu yana bu uygulamayı kullaniyorum.

termotronikk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Termo
Cihazım
Mi6 128 GB
Konular
0
Herkeze selam miu 8 de ana ekranda yer alan saati ve hava durumunu kısayoldan kolayca değiştirebiliyorduk .Miu 9 beraber tema ile gelen saat ve havadurumu kullanmak zorunda kalıyoruz nasıl ayar yapabilir..(başka bir temanın saat veya hava durumunu kullanabiliriz.)
Aynen bende arıyorum hocam ama bulamadım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Hava durumu simgesine tıklayınca güncel durumu gösteriyor. Tıklamadan gösterme ayarı var mı

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hava durumu simgesine tıklayınca güncel durumu gösteriyor. Tıklamadan gösterme ayarı var mı

O uygulama kafasına göre takılıyor hocam yeri geliyor kendi kendine güncelliyor yeri geliyor hava durumunu güncellemek için uygulamaya giriş yapmak zorunda kalıyorsun sunucuyla alakalı bir durum sanırım.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam Weather M8'i kur; onun Widget'ını da ata. İstediğin saat aralığında güncellemesini de seç, otomatik güncellenecektir.

Ben Miui Pro ile tanıştığımda; artık kurduğum her roma önce Weather M8 kuruyorum; Sırf Widget'ı yüzünden. İstediğiniz şekilde boyutlandırılması bile yeter bana göre; malum Miui 8 son betalarda ve Miui 9 Beta'larda yok Widget boyutlandırma ve Saat Widget'larını editleme seçeneği.

termotronikk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Termo
Cihazım
Mi6 128 GB
Konular
0
Hocam Weather M8'i kur; onun Widget'ını da ata. İstediğin saat aralığında güncellemesini de seç, otomatik güncellenecektir.

Ben Miui Pro ile tanıştığımda; artık kurduğum her roma önce Weather M8 kuruyorum; Sırf Widget'ı yüzünden. İstediğiniz şekilde boyutlandırılması bile yeter bana göre; malum Miui 8 son betalarda ve Miui 9 Beta'larda yok Widget boyutlandırma ve Saat Widget'larını editleme seçeneği.
Hocam uygulamayı yükledim neyse konum haricinde foto MediaWiki dosyalarına erişimi istedi tmm dedim açtım uygulamayı ayarlar yaparken rehbere erişim istedi vs.. ne alaka dolayısıyla sildim

Üst Alt