Sohbet Mitsubishi Elektrik Klima

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Arkadaşlar kolay gelsin. 60 metrekare için msz-gf71 klima almayı düşünüyorum. 10500 TL fiyat verdiler 9 taksit. Önerir misiniz yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Arkadaşlar kolay gelsin. 60 metrekare için msz-gf71 klima almayı düşünüyorum. 10500 TL fiyat verdiler 9 taksit. Önerir misiniz yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

şunu bir incelemenizi öneririm 60m2 için ideal klima diğeri gereksiz bana göre

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şunu bir incelemenizi öneririm 60m2 için ideal klima diğeri gereksiz bana göre

Öncelikle ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.Diğer Mitsubishi markasını pek düşünmüyorum. Daha önceki alışverişlerim beni memnun etmedi. Daikin ile Mitsubishi elektrik arasında tercih yapmak daha doğruydu benim için. Eklemeyi unutmuşum dairem çatı katı.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Öncelikle ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.Diğer Mitsubishi markasını pek düşünmüyorum. Daha önceki alışverişlerim beni memnun etmedi. Daikin ile Mitsubishi elektrik arasında tercih yapmak daha doğruydu benim için. Eklemeyi unutmuşum dairem çatı katı.

Tercihinizin Mitsubishi olduğunu düşünerek benim size önerdiğim Mitsubishi'nin en yeni inverter kliması 60m2 bir alanda kullanımını deneyip başarılı bulduğum 21500btu bir ürün ancak çatı katı olunca iş değişiyor bir üst versiyonu tercih etmekde haklısınız 24000btu daha verimli olacaktır.
Daıkın başarılı bir marka buna rağmen ben Mitsubishi'yi tercih ederim

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tercihinizin Mitsubishi olduğunu düşünerek benim size önerdiğim Mitsubishi'nin en yeni inverter kliması 60m2 bir alanda kullanımını deneyip başarılı bulduğum 21500btu bir ürün ancak çatı katı olunca iş değişiyor bir üst versiyonu tercih etmekde haklısınız 24000btu daha verimli olacaktır.
Daıkın başarılı bir marka buna rağmen ben Mitsubishi'yi tercih ederim

Ben de Mitsubishi tercih ediyorum ancak dediğim gibi sizin önerdiğiniz Mitsubishi endustries markası ile ilgili memnun bir geçmişim yok iki siparişte. Bu sefer biraz daha paraya kıyıp Mitsubishi Elektrik almayı düşünüyorum.

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Klima da mitsubishinin üzerine marka yok. Klima etkisini sadece çatı katı olması etkilemez klimayı takacağınız yerin güneş alıp almaması klimanın odayı görme açısı sıcak soğuk ısı yalıtımı yaşadığınız yerin hava durumu bunların hepsi etkiler ben diyarbakırda yaşıyorum güneş gören Bi yere klima koyun hiç bir faydası olmuyor malum 53 dereceleri görüyor yazın sırf güneşi kesmek için odanın camlarını alüminyum folyo ile kaplıyorum gerisini siz düşünün

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Ben de Mitsubishi tercih ediyorum ancak dediğim gibi sizin önerdiğiniz Mitsubishi endustries markası ile ilgili memnun bir geçmişim yok iki siparişte. Bu sefer biraz daha paraya kıyıp Mitsubishi Elektrik almayı düşünüyorum.

Tercih sizin tabiki ben konu ile ilgili bilgim ve deneyimim olduğu için sizi bilgilendirdim

Muallim45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiamio
Konular
1
Mitsubishi elektrik, mitsubishi heavy göre doğru tercih ancak başka önerim var o uda mitsubishiye çıktıgınız için söylüyorum kullanıcısı olarak rahatlıkla önereceğim marka sharp dır. İklimsa lar satıyor bir incelemenizi öneririm. Filtresyon sistemi en iyisi bundadır. Genelde ev değiştirirken her seferinde diğer klimalarımı bırakırım ama sharp ımı söker alırım. O derece yani

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt