- Adım
- Rıdvan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 25
Öncelikle hepinizin geçmiş kandilini kutlarım arkadaşlar nice kandiller görmek nasip olsun inşallah cümlemize. Geçtiğimiz günlerde xiaominin Türkiye distribütörü olan evofone büyük çekiliş diye adlandırdığı bir çekilişin sonuçlarını yayınlamıştı.
Kazananların açıklandığı video:
Evofonenun miuiturkiye ile bağlantısı olmadığını biliyorum ama kendi sitelerine ve sosyal medya hesaplarına ulaşmaya çalıştığımda yanıt alamadım çekiliş cümlesini duydukları anda cevap vermeyi kesiyorlar. Neyse çekiliş sonuclandiktan sonra sosyal medyadaki yorumlarini okurken bir yoruma ilişti gözüm direk isim vermiş şu şahıs kurallara uymadığı halde kazanmış diyorsunuz diye. Neyse youtube videosunun altında çekilişin yapıldığı simpliers linki var oraya girdiğimde link
Kazananların açıklandığı video:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evofonenun miuiturkiye ile bağlantısı olmadığını biliyorum ama kendi sitelerine ve sosyal medya hesaplarına ulaşmaya çalıştığımda yanıt alamadım çekiliş cümlesini duydukları anda cevap vermeyi kesiyorlar. Neyse çekiliş sonuclandiktan sonra sosyal medyadaki yorumlarini okurken bir yoruma ilişti gözüm direk isim vermiş şu şahıs kurallara uymadığı halde kazanmış diyorsunuz diye. Neyse youtube videosunun altında çekilişin yapıldığı simpliers linki var oraya girdiğimde link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yorumda okuduğum gibi 21. sıradaki arkadaşın hile yaptığını açıkça görebilirsiniz. Belki daha fazla vardır böyle yapan ama yorumda gördüğüm kişiye tek bakmak istedim ve öyle olduğunu gördüm. İlgili yorumun ekran görüntüsünü isimleri kapatarak ekleyeceğim bakabilirsiniz. Bu konu hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Zaten çekilişte verdiklerini soyledikleri hediyelerin bir kısmına sahibim ihtiyacım olduğundan degil ama insan binlerce kişinin hakkının yendiğini görünce duramiyor. Katılan varsa onlar da belirtirlerse sevinirim iyi forumlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.