Yardım Misli veya Muadili Olmayan Ürün Hakkında

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Türkiye Distribitörü olan bir firmanın ürünü ile ilgili sorun yaşadım garanti kapsamında 2 yıl önce ki aldığım ürünü garantiye gönderdim. Ürünün stokların da aynısı, muadili veya misli bulunmamakta. Bu yüzden bana geçici süreliğine ürünümden daha düşük bir ürün gönderebiliceklerini söylediler. Sebebi ise ürünümün Taiwan a gönderilip gelmesi 2 aydan fazla sürermiş. Fakat başka bir türk sitesinde ürünümün misli satışı mevcut. Bu konuda bişey yapılabilir mi ?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Ürünün bir üst versiyonunu vermeleri gerekmiyor muydu?

Yıllar önce Sony t700 mü ne öyle bir cihaz vardı arkadaşta. Ürün 1,5 yıl sonra bozuldu ve yenisi olmadığı için direkt bir üst versiyonunu ücretsiz vermişlerdi.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte sorun şu ki üst versiyonu da yok ellerinde. Farklı bir sitede üst versiyon var ama satıcı onlar değil hocam. Yani garanti yine kendileri muhtemelen satıcıda ürünü onlardan aldı fakat kendi stoklarında yok ürün

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
İşte sorun şu ki üst versiyonu da yok ellerinde. Farklı bir sitede üst versiyon var ama satıcı onlar değil hocam. Yani garanti yine kendileri muhtemelen satıcıda ürünü onlardan aldı fakat kendi stoklarında yok ürün
kabul etme ver mahkemeye

Üst Alt