- Adım
- Halil
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 2
Selamlar ortalama iki yıldır MiRoom'un Mi6_MIUI_20.1.16_MiRoom_9.0 sürümünü kullanıyorum. Telefonu sıfırlayıp yeni yazılım yüklemek adına biraz araştırma yaptım ve MiRoom üzerinden devam etmeye karar verdim. MiRoom sitesini incelediğimde yükleyebileceğim iki adet sürüm var. Bunlardan biri stabil sekmesi altında olan Mi6_MIUI_V11.0.5.0.PCACNXM_MiRoom_9.0, diğeri ise Mi6_MIUI_20.2.27_MiRoom_9.0. Hangi sürümün daha güncel olduğunu anlayamadım ve tarihlerini inceledim. Yüklenme tarihleri şu şekilde:
MIUI kullanmak istiyorum memnun olduğunuz ROM var ise önerilere de açığım.
Ek olarak miroom kullanan arkadaşlar ziraat mobil uygulamasında para gönderirken 4 basamaklı sayı girmekte problem yaşıyor musunuz acaba? 999 TL gönderirsem bir problem yok fakat 1.000 TL göndermek istediğimde nokta yerine virgül atıyor ve 1,000 olduğu için 1 TL göndermeye çalışıyor.
Yeni edit:
LineageOS kullanan arkadaşlar MIUI'dan geçiş yapmak zor oldu mu pil kullanımı ile ilgili çok güzel yorumlar gelmiş.
Teşekkürler, sağlıklı günler dilerim.
- Mi6_MIUI_20.2.27_MiRoom_9.0: 2020-02-29
- Mi6_MIUI_V11.0.5.0.PCACNXM_MiRoom_9.0: 2020-04-16
MIUI kullanmak istiyorum memnun olduğunuz ROM var ise önerilere de açığım.
Ek olarak miroom kullanan arkadaşlar ziraat mobil uygulamasında para gönderirken 4 basamaklı sayı girmekte problem yaşıyor musunuz acaba? 999 TL gönderirsem bir problem yok fakat 1.000 TL göndermek istediğimde nokta yerine virgül atıyor ve 1,000 olduğu için 1 TL göndermeye çalışıyor.
Yeni edit:
LineageOS kullanan arkadaşlar MIUI'dan geçiş yapmak zor oldu mu pil kullanımı ile ilgili çok güzel yorumlar gelmiş.
Teşekkürler, sağlıklı günler dilerim.