Soru miroom stabil

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
arkadaşlar aranızda miroom stabilin V11.3.4.1 sürümünü kuran oldumu ? android 10 diyor ve eu romda bile çıkmamış. kuran kulllanan varsa beya ya göre varmı değişiklik yada iyileştirme ? en son stabil kullandığımda küresel karnlık mod iyi değildi misal şu anki betada küresel karanlık mod çok iyi gerçekten.

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

eu stabilde android 10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son beta olarak eu kullanıyorum yanlız miroom da karanlık mod sorunu yok global karanlık kapatılabiliniyor eu da uygulama uygulama seçiliyor telefonu kapatıp açınca yine hepsi karanlık mod oluyor

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

eu stabilde android 10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son beta olarak eu kullanıyorum yanlız miroom da karanlık mod sorunu yok global karanlık kapatılabiliniyor eu da uygulama uygulama seçiliyor telefonu kapatıp açınca yine hepsi karanlık mod oluyor
hocam miroom da stabilde beta gibi deil. bende miroom son sürüm beta kullanıyorum sorun yok. küresel karanlık mod stablde beta gibi değil. telefon açılıp kapanınca küresle karanlık modu aç kapa yapmak gerekitor bide uygulamalarda daha hatalı çalışyıor. sormak istediğim linkteki son çıkan miroom stabil nasıl ? kullanan varmı ? bir önceki stabil gibi mi ? o sürüm stabil eu rom stabil de yok bu yüzden merak ettim. biliyorsunuz miroom eudan portlanıyor daha stabil çıkmamışken eu da mirrom farklı sürüm çıkarmış.

Oyla:
Üst Alt