Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi de bu zaten sizi yönlendirdiğim konuda var. Ayriyetten bu modül zaten camera2apiyi etkinleştirmek için, ilk yaptınız işlem işe yaramadığı için bunu yüklediğiniz zaman çalışıyor. Google kamera konusunu neden okumadınız? Bütün detayları ile orada yazıyor. Sizinle bu konuyu halihazırda orada tartışıyorduk.
Merhabalar camera apisini yükledim magisk üzerinden modüller kısmında görünmediği için twrpdende yükledim hangi apkyi denersem deneyeyim sürekli durduruluyor.
arkadaşlar bu son versiyonu yükledim fotolar hiç de güzel değil. daha önce kullandığım (hatırlamıyorum versiyonunu) sürümlerde daha canlı ama doğallığı bozmadan güzel fotograflar alıyordum. Örneğin kendi kamerasıyla çektiğim yeşil alan park bahçe vs gri gibi yerleri çektiğimde cansız ve çok...
Zaten belirtilen konularda söylenen işlem haricinde Bir durum anlatılmamış, bu şekilde herhangi bir fayda sağlanmamıştır.
Bu durumda konunun herhangi bir faydası olmadığı için kapatılmıştır.