Yardım Mikrofon Sorunu bir türlü çare bulamadım.

space0020

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
redmi note 7 kullanıyorum yaklaşık 2 hafta kadar önce hava tabancası ile yaklaşık 20 cm mesafeden telefona hava tuttum temizlemek amacıyla, tam olarak bilmiyorum ama muhtemelen bu olaydan sonra telefon ile görüşme esnasında sesi dışarı verdiğmde benim sesim karşı tarafa gitmiyor. normal konuşmada sıkıntı yok. whatssap görüntülü konuşmada sıkıntı yok, ses kaydında sıkıntı yok, video çekiminde sıkıntı yok ama klavyenin google ses ile yazma modu çalışmıyor orjinal ve 3 adet klavye uygulaması yükledim olmuyor ve telefon görüşmesini ahizeden yaptığımda sesim gitmiyor tüm mikrofon ayarlarım açık yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.

yeniyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
su
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Yazılımsal gibi duruyor bir format at istersen

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Havayla alakası yok, fiziki bir sorun olsa hiç bir şekilde çalışmazdı. Sizde sesi dışarı verdiğinde çalışmıyor. Bu olaydan önce sistem yada uygulama güncellemesi yapmışmıydınız.

Oyla:

space0020

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir güncelleme yapmadım ancak bu olaydan sonra twrp den telefonu formatladım sonra önce 11.0.4.0 global sürüm yükledim düzelmedi tekrar formatladım 11.0.5.0 global sürüm yükledim yine değişen bir şey olmadı.

Oyla:
Üst Alt