Soru Mikrofon özelliği calişmiyor

Mağdur.m

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mağdur
Cihazım
Xiaomi mi 10t p
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyoum
Telefon Modeli
Xioami mi 10 t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar yurt dışı aldığım Xiaomi mi 10T pro cihazına IMEI attıktan sonra mikrofon özelliği çalışmıyor kulaklık aparatınıda algılamıyor ayrıca Netflix gibi basit bir uygulama için bu sürüme uygun deildir diyor onlarca telefon tamircisine götürdüm yapamadılar yardım edebilir misiniz lütfen🙏

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Ekran döndürme, otomatik parlaklık da çalışmamazlık yapıyor mu hocam? Onlar da çalışmıyorsa yüksek ihtimalle IMEI işlemi yapan kişiler persist dosyalarını silmiş demektir.

Açıkçası sinir bozan bir olay bu. Eğer dediğim gibiyse ve persist yeniden yüklenirse Netflix gibi platformlarda HD izlemenizi sağlayan Wideline L1 sertifikası, L3 oluyor. Böylece aşka HD izleyemiyorsunuz. Tabi bazı Xiaomi cihazlarda ayarlar kısmında Şifreler & güvenlik bölümünün içinden sertifikalar kısmından Wideline sertifikasını geri L1'e çevirme özelliği oluyor ama her cihazda yok maalesef.

Netflix sorunu da BL kilidi açık olduğundan Google Play Store Sertifikası kaybolduğu için oluyor. Cihazı rootlayıp Magisk uygulamasıyla Hide özelliğinden Google uygulamalarını gizleyeceksiniz. Böylece düzelme ihtimali var.

Oyla:

Mağdur.m

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mağdur
Cihazım
Xiaomi mi 10t p
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağdur.m, @st
Ekran döndürme, otomatik parlaklık da çalışmamazlık yapıyor mu hocam? Onlar da çalışmıyorsa yüksek ihtimalle IMEI işlemi yapan kişiler persist dosyalarını silmiş demektir.

Açıkçası sinir bozan bir olay bu. Eğer dediğim gibiyse ve persist yeniden yüklenirse Netflix gibi platformlarda HD izlemenizi sağlayan Wideline L1 sertifikası, L3 oluyor. Böylece aşka HD izleyemiyorsunuz. Tabi bazı Xiaomi cihazlarda ayarlar kısmında Şifreler & güvenlik bölümünün içinden sertifikalar kısmından Wideline sertifikasını geri L1'e çevirme özelliği oluyor ama her cihazda yok maalesef.

Netflix sorunu da BL kilidi açık olduğundan Google Play Store Sertifikası kaybolduğu için oluyor. Cihazı rootlayıp Magisk uygulamasıyla Hide özelliğinden Google uygulamalarını gizleyeceksiniz. Böylece düzelme ihtimali var.
Otomatik parlaklık ve ekran döndürme de problem yok sadece mikrofonlar gitti ve bazı Google Play uygulamalarını indirdiğim zaman açılmıyor sizin bildiğiniz silinmiş olabilecek dosya türlerini yazarmısiniz veya izleyebiceğim yolları çünkü hiç bir aramaya cevap veremiyorum kulaklık takamiyorum 🙏
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mağdur.m, musdi27

Oyla:
Üst Alt