Yardım Mijia smart home 360 cam

Berhan88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berhan
Cihazım
Note 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Kamera
Telefon Modeli
Mijia 360
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar 1 hafta kadar önce 2 adet mijia 360 smart cam aldım. 1080 çözünürlük modelinden,
İlk birkaç gün işyerimdeyken telefonumun imternetiyle çok akıcı ve güzel internet alabiliyordum.
Şuan ise telefon interneti den 3 saniyeden fazla görüntüyü izleyemiyorum bağlantı kopuyor sonra tekrar bağlanmasını bekliyorum. Bir kaç test yaparak sorunu tespit etmeye çalıştım.
Evde ki wifi ya bağlanınca böyle bir problemim yok ama dışardan tüm ağlarda bu sorun var, bir kaç operatör ve telefonda test ettim.
Bu durumda ne yapmalıyım? Görüntünün akıcı olması bizim için çok önemli çalışan ebeveynler olarak kızımızı ve bakıcıyı arada görmek istiyoruz

Berhan88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berhan
Cihazım
Note 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir destek alamadım, Trendyoldan satın almıştım ne satıcıya ulaşabildim nede trendyol'a açtığım destek talebine 5 gün boyunca herhangi bir geri dönüş oldu.
biraz daha bekleseydim iade sürem dolacaktı diye iade işlemi başlattım. 3 adet almıştım kameradan ikisini, diğerine hiç dokkunmamıştım.
Ama Xiaomi kesinlikle destek konusunda berbat türkiyede ve satan şirketleri iyi arştırmak lazım.
Satan şirketin mail adresi dışında hiç bilgisi yoktu mailde "ssasl@skdk.com" olarak girilmiş yani kim belli değil hatta bana fatura bile gelmedi düşünün.

şimdi daha iyi bir firmadan 3-5 tl daha fazla vererek almayı düşünüyorum.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Herhangi bir destek alamadım, Trendyoldan satın almıştım ne satıcıya ulaşabildim nede trendyol'a açtığım destek talebine 5 gün boyunca herhangi bir geri dönüş oldu.
biraz daha bekleseydim iade sürem dolacaktı diye iade işlemi başlattım. 3 adet almıştım kameradan ikisini, diğerine hiç dokkunmamıştım.
Ama Xiaomi kesinlikle destek konusunda berbat türkiyede ve satan şirketleri iyi arştırmak lazım.
Satan şirketin mail adresi dışında hiç bilgisi yoktu mailde "ssasl@skdk.com" olarak girilmiş yani kim belli değil hatta bana fatura bile gelmedi düşünün.

şimdi daha iyi bir firmadan 3-5 tl daha fazla vererek almayı düşünüyorum.
Geçmiş olsun... Özellikle bu tarz ürünlerde yıllardır tercihim hep miui türkiye marketi oldu ve hiç pişman olmadım... Size de tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt