Soru Mijia 360 kamera hakkında bir kaç soru

Jeff2121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Yarı-Mühendis
Konular
3
Arkadaşlar hepinize vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Yaşlı bir teyzemizin evine mijia 360° kameranın 3lü kurulumunu yapmak istiyoruz. Ama aklımıza takılan birkaç soru var. Yardımcı olursanız sevinirim.

1- Teyzemizin 2 tane kızı var biri İstanbul'da biri İzmir'de yaşıyor (Teyze Bursa'da) . Bu kameralara erişmek istiyorlar hâliyle. Onları buraya getirmeden kameralara mi home üzerinden bağlayarak aktarım sağlayabilir miyiz ?

2- Kamera üzerinde 64 GB da kadar hafıza kartı desteği sunuyor. Malum teyze hafıza dolduğunda hafıza kartını alıp kendisi silemez. Bu durumdan dolayı belli aralıklarla otomatik sildirme yapabiliyor muyuz ?

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
1. Teyzemizin kızlarının cihazlarına yeni kurulum olarak yapamazsınız ancak cihazı mi hesapları üzerinden paylaştırarak izlemelerini sağlayabilirsiniz. Kamera kurulumu sonrasında ayarlar altından cihazı paylaştır seçeneğini kullanabilirsiniz.

2. Hafıza kartı dolduğunda kendisi otomatik olarak silecektir hocam. Yalnız bu kameralar hafıza kartı düşmanı. Kalitesiz bir hafıza kartı alırsanız bir kaç ay içerisinde bozulacaktır. Bütçenizin elverdiği en kaliteli hafıza kartını almanızı tavsiye ederim.

Jeff2121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Yarı-Mühendis
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Hiç Bursa'ya gelmeden görüntüleme sağlayabilir miyim? Sorduğum soru bu aslında.

2- Class 10 Sd kartlar rahat çalışıyormuş sanırım marka model öneriniz var mı acaba?

Üst Alt