Yardım Migros Xiaomi Mi 8 önerir misiniz ?

Grkemgr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. Forumda da yeniyim Xiaomi ailesinrde yrni dahil olacak gibiyim. 2 gündür telefon hakkında detayları inceledim ve almayı planlıyorum. Ancak cihazın 64 gb lik versiyonu Teknosada 4000 bin tl iken, 128 gb versiyonu 3000 tlye migrosta satışa sunuluyor. Migrostan almamı önerir misiniz? 2 gündür şikayet ve yorum okumaktan sıkıldım işi bilen insanların yorumlarını almak istiyorum. Migros cihazlarının Hatalı, 2. Kalite cihaz veya kusurlu cihaz algısı yaratıldı. Bu olayın gerçekliği nedir ve alırken baştan aşağı tüm özelliklerinin aktifliğini yetkili ile birlikte kontrol ederek almak istiyorum. Bu konuda ince detayları benimle paylaşırsanız sevinirim.

netcom31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta düzey
Cihazım
Mi10
Konular
0
Merhabalar. Forumda da yeniyim Xiaomi ailesinrde yrni dahil olacak gibiyim. 2 gündür telefon hakkında detayları inceledim ve almayı planlıyorum. Ancak cihazın 64 gb lik versiyonu Teknosada 4000 bin tl iken, 128 gb versiyonu 3000 tlye migrosta satışa sunuluyor. Migrostan almamı önerir misiniz? 2 gündür şikayet ve yorum okumaktan sıkıldım işi bilen insanların yorumlarını almak istiyorum. Migros cihazlarının Hatalı, 2. Kalite cihaz veya kusurlu cihaz algısı yaratıldı. Bu olayın gerçekliği nedir ve alırken baştan aşağı tüm özelliklerinin aktifliğini yetkili ile birlikte kontrol ederek almak istiyorum. Bu konuda ince detayları benimle paylaşırsanız sevinirim.
Hiç düşünme git al ben ağustosda aldım mi8 ogün bugün kullanıyorum yiğenime de aynı yerden aldım oda sorunsuz fiyat çok uygun başka yere göre ilgi alaka da baya iyi tavsiye ederim ama elektronik de şanş işi

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6

Linkteki konuda arkadaşlar detaylı bilgi vermişler ?

Ben 1000 TL fark vermem...

Yardım - migros mi 8

Yardım - Xiaomi mi 8 alınabilecek güvenilir yerler

Oyla:

Grkemgr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linkteki konuda arkadaşlar detaylı bilgi vermişler ?

Ben 1000 TL fark vermem...

Yardım - migros mi 8

Yardım - Xiaomi mi 8 alınabilecek güvenilir yerler
Teşekkür ederim forumda yeni olduğum için konu açmak istedim. Sizden ricam arkadaşların yazdıkları da birşeyler hakkında bilgi veriyor ancak cihazla alakalı yetkili kontrolünde açıp, tüm özelliklerini kontrol edip, kurulum yapılmasını talep edeceğim. Sizce dikkat etmem gereken hususlar nelerdir. Teşekkürler

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
serdar48 'in verdiği konuları okursanız Migros cihazlarında ciddi sorunlar olduğunu görebilirsiniz. Yani migrostan almak risk fakat böyle bir risk için kalkıp da 1000 lira fazla vermek de hiç mantıklı değil. Bence bakış açınızı genişletip farklı yerlerden, farklı mağazalardan satın alabilirsiniz. Hem daha sağlam hem de daha uygun fiyatlı olacaktır.

Oyla:
Üst Alt