Yardım migros mi 8

adige57

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global olmayan rom
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Açık
iyi günler. aranızda çok çok yeniyim. migrostaki son kampanyadan bir mi 8 almak için forumdaki çeşitli bilgileride okuyarak mağazaya gittim. arkadaşların geneli cihazda made in india yazıyor diyorlardı ama sinoptaki mağazada bulunan cihazlar made in china. ayrıca cihazların imei numaralarını kontrol ettiğimde xaomi sitesinde bir uyarı çıktı. "mi yi tercih ettiğiniz için teşekkürler. fakat cihazınız resmi global sürüm değildir ve ileride kullanıcı deneyimlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz". bu noktada cihazı almak noktasında kararsız kaldım. cihaz şuan 2999tl.yardımcı olursanız sevinirim.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Hocam benim tavsiyem migrostan almayın çünkü globale dönmek için bir sürü işlem yapacaksınız. En iyisi 50 lira fazla verin Hepsiburadadan global versiyon alın kafamız rahat olsun

Oyla:

adige57

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsiburada cihazlar hakkında da baya şikayet var. global diye geliyor fakat değil diye. kvk garantili alayım dedim oda 800-900 tl daha pahalı. bu arada cihazın üzerinde diğer arkadaşların paylaştığı gibi herhangi bir delta,ritzy gibi ithalatçı firma etiketi de yok. bu arada benim için en önemli konu fotoğraf olayı özellikle ois olan bir telefon bakıyorum. doxmark testlerine baktım en yüksek puan ve en uygun cihazda mi8.

Oyla:

cresitc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Reşit
Cihazım
Mi 8
Konular
2
burada 2919TL'ye 64gb versiyonu var sanırım şuanda en uygun link bu. Bir adet sipariş verdim bekliyorum, tahminen yarın elimde olacak.

Oyla:

adige57

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaslar hortlamış bir konu evet. ama acemilik işte. telefonu bugün almayı düşünüyordum. bi el atarsak sevinirim

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
arkadaslar hortlamış bir konu evet. ama acemilik işte. telefonu bugün almayı düşünüyordum. bi el atarsak sevinirim
MİGROS global satmıyor. Biraz fazla ver global al kafan rahat olsun

Oyla:

eksabayt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
0
MİGROS global satmıyor. Biraz fazla ver global al kafan rahat olsun

Geçen hafta migrostan mi 8 aldık. Global versiyondu.

Cihaz özellikleri: 6 gb ram /128gb rom, renk siyah. Kutusunda global versiyon yazısı mevcut ve şarj adaptörü bizim prizlere uyumlu. Garantisi ritzy.

Aynı migorsta beyaz ve mavi renk mi 8'lerde satılıyordu. Ama onlar global degildi ve şarj adaptörü tr prizlerine uyumlu olmadığı için kutularına dönüştürücü yapıştırılmıştı.

Migrostan cihaz almayı düşünenlerin bilgisine.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Migrosta satılan Xiaomi modellerini İdeal Seçim adındaki ithalatçı getiriyormuş... Daha önce bu ithalatçının adını "refurbished" ne demektir diye aratırken duymuştum. Yurtdışında iade edilen, garantiden yenilenen sorunlu cihazların toplanıp yeniden satılmasına refurbished deniyor ve bu ithalatçı genellikle bu tarz cihazları ucuza alıp yurtiçinde pahalıya satıyor. Pek çok sorunlu Samsung, Apple da ideal seçim marifeti diye duydum. Şimdi de Xiaomi'ye el atmış ama ideal seçim diye araştıran almayacağı için Migros gibi bir firma üzerinden satılıyormuş.

Migros'tan alınan cihazlarda bu kadar sorun olması hiç aklıma yatmıyordu ama bu ideal seçim olayını duyunca tüm taşlar yerine oturdu. Ben Migros'a müşteri şikayeti olarak bildirdim. Tavsiyem sizler de bildirin ve ideal seçimle çalışmayı bırakmadığı sürece Migros'tan Xiaomi almayın. O kadar para veriyoruz sonuçta 100-200 fazla olsun, sağlam olsun... Göz göre göre lades dememek lazım.

Oyla:
Üst Alt