Çözüldü MiFlash Tool vendor.img dosyasında takıldı (device busy)

freezyslot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilkay
Cihazım
gm
Konular
3
Arkadaşlar merhaba.

Fastboot modda şuan bu şekildeyim.

Napayım çıkarsam uğraşır mıyım edl falan ile. Kaç dakika sürüyor normalde bu işlemler?

Progress yeri de tam dolu gösteriyor.

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Benzer olay benim basimada gelmişti... Usb giris yerini degistirin gerekirse her usbden flashlamayi deneyin özellikle usb girisin 2.0 olamasina dikkat edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemi doğru yaparsaniz 5 ila 10 dkka arasi sürer... Süre artarsa yolunda gitmeyen durum var demektir.

Sorun bende yaşanirken eski laptopta flashlarken sorun olmuyordu ama soradan aldiğim gaming masa ustu pcde nerdeyse her usbde denedim olmadi cunki 3.0 girislere sahipti. Bende 2.0 özelliğine sahip Usb uzatici ve çoklayici bi aparatim var onun bağlantisi ile kolayca kisa sürede flashladim

Son düzenleme:

freezyslot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilkay
Cihazım
gm
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer olay benim basimada gelmişti... Usb giris yerini degistirin gerekirse her usbden flashlamayi deneyin özellikle usb girisin 2.0 olamasina dikkat edin

İşlemi doğru yaparsaniz 5 ila 10 dkka arasi sürer... Süre artarsa yolunda gitmeyen durum var demektir.

Sorun bende yaşanirken eski laptopta flashlarken sorun olmuyordu ama soradan aldiğim gaming masa ustu pcde nerdeyse her usbde denedim olmadi cunki 3.0 girislere sahipti. Bende 2.0 özelliğine sahip Usb uzatici ve çoklayici bi aparatim var onun bağlantisi ile kolayca kisa sürede flashladim
Sağolun hocam. Telefon açıldı. Ama rootladığımdan Şimdi de güncelleme alamıyorum. :D

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Telefon açildiysa gecmis olsun hocam :) rootlu telefonunuzun güncelleme alma durumu beni aşar :) ihtiyac durumu olursa forumdaki hocalar yardim edebilir :)

freezyslot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilkay
Cihazım
gm
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon açildiysa gecmis olsun hocam :) rootlu telefonunuzun güncelleme alma durumu beni aşar :) ihtiyac durumu olursa forumdaki hocalar yardim edebilir :)
Sağolun hocam. Baktım stock magiskli kullanılamıyor çareyi eu beta kurmakla buldum :D

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
saolasın hocam bende usb portunu değiştirdim attı ama ros rom problem sanki atılmıyor deli etti

Üst Alt