Soru MiFlash bu hatayı neden verir ?

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14t pro
Telefon Modeli
14t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Endonozya rom yüklüyorum 2-3 farklı yerden indirdim denedim yine aynı sizde bu sorun neden kaynaklanıyor ?

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
33

Endonozya rom yüklüyorum 2-3 farklı yerden indirdim denedim yine aynı sizde bu sorun neden kaynaklanıyor ?
Merhaba. Mi Flash hep bu hatayı veriyor düzeltemezsiniz bunu. Cihaz Bootloader kilidi açık belirtmişsiniz ROM Yüklenirken sorun yaşamadıysanız bu hatayı görmezden gelebilirsiniz. Cihaz hakkında yerin ss'ini atabilirmisiniz.?

Oyla:

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Mi Flash hep bu hatayı veriyor düzeltemezsiniz bunu. Cihaz Bootloader kilidi açık belirtmişsiniz ROM Yüklenirken sorun yaşamadıysanız bu hatayı görmezden gelebilirsiniz. Cihaz hakkında yerin ss'ini atabilirmisiniz.?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam maalesef romda eksiklikler var

Oyla:

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Hocam o hata değil aslında. Sadece program rom yüklerken bootloader kildini de kapatmaya yönelik hazırlanmış, indirdiğimiz her rom dosyasında bunun için kodlar var.

E bizde haliyle bootloader kapatmadığımız için program bunu bir eksik olarak görüyor ve hata sayıyor. Eğer clean all & lock seçerseniz oranın yeşil yandığını ve done yazsının belirdiğini görürsünüz. Ama ben kesinlikle önermiyorum, çünkü bootloader kilitliyor adı üstünde angel~~. İlgili koda bakarsanız zaten fastboot lock ile alakalı yazıyı görürsünüz.

Yani indirdiğiniz rom dosyasında bir eksiklik vs. yok. Ayrıca eğer isteğiniz xiaomi kendi arama ve mesajlar uygulamaları ise artık bu cihaz için endonezya romunda bulunmuyor. Ya tayvan ya da rus kuracaksınız. Rus pek iyi değil, tayvanı da şimdi kuruyorum.

Oyla:

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
25
Hocam o hata değil aslında. Sadece program rom yüklerken bootloader kildini de kapatmaya yönelik hazırlanmış, indirdiğimiz her rom dosyasında bunun için kodlar var.

E bizde haliyle bootloader kapatmadığımız için program bunu bir eksik olarak görüyor ve hata sayıyor. Eğer clean all & lock seçerseniz oranın yeşil yandığını ve done yazsının belirdiğini görürsünüz. Ama ben kesinlikle önermiyorum, çünkü bootloader kilitliyor adı üstünde angel~~. İlgili koda bakarsanız zaten fastboot lock ile alakalı yazıyı görürsünüz.

Yani indirdiğiniz rom dosyasında bir eksiklik vs. yok. Ayrıca eğer isteğiniz xiaomi kendi arama ve mesajlar uygulamaları ise artık bu cihaz için endonezya romunda bulunmuyor. Ya tayvan ya da rus kuracaksınız. Rus pek iyi değil, tayvanı da şimdi kuruyorum.
xiaomi kendi arama ve mesajlar uygulamaları için sırf uğraşıp duruyorum demek ki kaldırılmış :) çok teşekkür ederim hocam bilgilendirme için
bende rus romu yükledim şimdilik iyi gibi duruyor

Oyla:

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
33

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam maalesef romda eksiklikler var

xiaomi kendi arama ve mesajlar uygulamaları için sırf uğraşıp duruyorum demek ki kaldırılmış :) çok teşekkür ederim hocam bilgilendirme için
bende rus romu yükledim şimdilik iyi gibi duruyor
Taywan kullanın Pil performansı daha iyi fikrimce ben Taywandan memnunum ama cihazımdan memnun degilim.

Oyla:

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Configuration sekmesinden, mı flash configuration a tıkla, sonrasında checkpoint alanında yazan yazıları temizle ve ok deyip tekrar dene sorunun kalmadığını göreceksiniz

Oyla:

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
25
Configuration sekmesinden, mı flash configuration a tıkla, sonrasında checkpoint alanında yazan yazıları temizle ve ok deyip tekrar dene sorunun kalmadığını göreceksiniz

Teşekkür ederim hocam

Oyla:

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Taywan kullanın Pil performansı daha iyi fikrimce ben Taywandan memnunum ama cihazımdan memnun degilim.
Hocam kesinlikle size katılıyorum. Her gün aynı kullanımı yapıyorum iş yerinde. Global rom ile 55, rus ile 50 ve tayvan ile 67 batarya yüzdem kaldı. Her gün stabil olarak tüm uygulamaları aynı oranda kullanmasam bile bu kadar fark bence enteresan. Ki bugün taiwan romun bir de ilk günüydü. Dün gece 3-4 gibi kurdum. Globalde oturmuş 3-4 aylıktı.

Her temiz kurulum sonrası debloat yaparak google şirketine ait neredeyse her şeyi kaldırıyorum. Bir tek youtube, maps ve drive kalıyor. Ayrıca xiaomi'nin gereksiz uygulamalarını da kaldırıyorum. A35 cihazımda hep 65 - 68 üstü kalırdı. 14T Pro açıkçası bana batarya tarafında tam beklediğimi vermedi. Sizin cihazınız nedir hocam sizde memnun değilim demişsiniz.

Oyla:
Üst Alt