Rehber Mibro Kids Smart Watch Z3 Çocuk Saati

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
MI 5
Konular
123
Mibro, (Zhenshi Technology ) Xiaomi tarafından yatırım yapılan ve Xiaomi'nin ana ekolojik zincir üyelerinden biri olan Mibro Çocuk saatleri iki farklı modeli ile artık ülkemizde.

Mibro Kids Smart Watch Z3

Çocuklarımızın güvenliği ve konumunu takip etme ihtiyacımızı karşılamak için Mibro Çocuk Saatleri kullanabilirsiniz.
Bu akıllı saatler, çocuğunuzun güvenliği için tasarlanmıştır ve evde olmadığınız zamanlarda bile gözünüz ve kulağınız olur.

Mibro Çocuk Saati, IPX8 suya dayanıklılık sertifikasına sahiptir, böylece çocuğunuz güvenle ellerini yıkayabilir. Ayrıca, çevre ve cilt dostu malzemelerden üretilmiştir, bu da çocuğunuzun

tenine ve doğaya zarar vermez.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mibro Z3, 1.3 inç boyutunda TFT Renkli Dokunmatik Ekranı ve otomatik parlaklık moduyla çocuğunuzun gözlerini korurken kolay bir kullanım sunar.
Ayrıca, 2MP + 2MP kameraya sahiptir, böylece çocuğunuzla görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Dahili GPS çipi sayesinde, çocuğunuzun konumunu her an takip edebilirsiniz, bu da size ek bir güvenlik sağlar. Ayrıca güçlü 4G bağlantısı sayesinde, Wifi olmayan bölgelerde bile iletişim kesilmez.

Teknik Özellikler

1.3' TFT Ekran 240x240 Piksel çözünürlük

2MP + 2MP çift kamera sistemi

1000mAh Batarya

GPS + BeiDou Konum Servisi

Micro Sim Kart

4G ve Wifi desteği

Dahili Spor modları

Adım sayar

SOS fonksiyonu

Arkadaş Ekleme

Aile Sohbeti ve Sesli Mesaj Modu

Zamanlayıcı

Son düzenleme:

civilmanet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
mi a2
Konular
1
Merhaba, şehir merkezinde kullanmamıza rağmen konum doğruluğunda sorun var. 200 mt civarında hatalı gösteriyor. Bunun için bir çözüm var mı?
Saati son sürüme güncelledim, Wifi açık hale getirdim, Güç modu standart ancak çözülmedi.

saka salih

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gerekli adım
Cihazım
mibro z3
Konular
0
Benzer sorun. Güvenlik için aldık ama yaklaşık 300 m sapmalı alakasız konumu gösteriyor. Çocuğun kolundan saati çıkardığında uyarı vermiyor, varsa da özelliği ben bilmiyorum. Uzaktan saatin ses ve görüntü kontrolü erişimi bulunmuyor. Telefon niyetine kullanılır ama çocuk güvenliği açısından ben memnun kalmadım. Çocuk hattınıda desteklemiyor. Bu konuda girişimleri var mı aceba

Üst Alt