Yardım MiBox TV 3 USB Port Çalışmıyor

• Konbuyu başlatan Snflwr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 762

Snflwr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Lvnt
Cihazım
Mi Box TV 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8.0.0
Telefon Modeli
MiBox3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba, MiBox TV 3'ün USB portu çalışmıyor, USB üzerinden harici USB flash bellek ve USB ethernet adaptörü bağlamaya çalışıyorum ikisini de görmüyor. Hiç bir tepki vermiyor cihaz. USB Ethernet adaptör bilgisayar ve notebook üzerinde çalışıyor aynı şekilde USB flash belllekte çalışıyor ama MiBox TV'ye takınca hiç bir tepki vermiyor. Cihazı iki kez fabrika ayarlarına döndürdüm hiç bir işe yaramadı. Cihazın yazılım sürümü 8.0.0. Ethernet portu dışında cihaz sorunsuz çalışıyor. Ethernet girişini çalıştırabilmem için önereceğiniz bir şey var mı? Şimdiden çok teşekkürler..

fuat02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
Benim mibox da da aynı sorun var. Ne zaman oldu bilmiyorum. Acaba yandı mı giriş diye merak ediyorum...

Oyla:

braveagle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mibox
Konular
1
Benim mibox da da aynı sorun var. Ne zaman oldu bilmiyorum. Acaba yandı mı giriş diye merak ediyorum...

Son güncellemeden sonra oldu, benimde başıma dün geldi, iki tane cihazım var, birini güncellemedim, onun portu çalışıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

Guluzar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gulzar
Cihazım
Mi box
Konular
0
Arkadaşlar merhaba, MiBox TV 3'ün USB portu çalışmıyor, USB üzerinden harici USB flash bellek ve USB ethernet adaptörü bağlamaya çalışıyorum ikisini de görmüyor. Hiç bir tepki vermiyor cihaz. USB Ethernet adaptör bilgisayar ve notebook üzerinde çalışıyor aynı şekilde USB flash belllekte çalışıyor ama MiBox TV'ye takınca hiç bir tepki vermiyor. Cihazı iki kez fabrika ayarlarına döndürdüm hiç bir işe yaramadı. Cihazın yazılım sürümü 8.0.0. Ethernet portu dışında cihaz sorunsuz çalışıyor. Ethernet girişini çalıştırabilmem için önereceğiniz bir şey var mı? Şimdiden çok teşekkürler..
Sorunu çözebildiniz mi aynı durum bende de mevcut

Oyla:
Üst Alt