Yardım MiBox 3 sürekli kapanıyor.

DeNiZeR_ANK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
MiBoX3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
MiBox3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba,

MiBox3 cihazım var. Model numarası MDZ-16-AB Bu cihaz yaklaşık 2 yıldır bende. Fakat iş yoğunluğundan neredeyse hiç kullanamamıştım. Geçtiğimiz hafta yeni güncelleme olduğunu farkettim ve güncelledim. Cihazda Netflix Turkcell TV+ ve Puhu TV dışında hiç uygulama yüklemedim. Örneğin TV+ açıyorum bazen uygulama açılırken bazen 2dk sonra cihaz kendisini kapatıyor. Birden ekran kararıyor. Yaklaşık 3-5 dk kumandadan açılmıyor. Sonra kendi kendine yeniden açılıyor. Fabrika ayarlarını geri yükledim ama nafile. Bir sonuç alamadım. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
225
Muhtemelen işlemcisi ısındığı için sistem kendini kapatıyordur. cihaza müdahele edip içini açıp, işlemci üzerinde soğutma için bir metal plaka varmı diye kontrol edebilirsiniz. Bazen fabrikasyon sürecinde böyle şeyler atlanır. Kontrolden pass geçer. Ama cihazın garantisi varsa hiç kurcuklamayın. Servise verin.

Oyla:

DeNiZeR_ANK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
MiBoX3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önceden saatlerce açık kaldığı oldu. Bu problem güncelleme sonrasında meydana çıktı. Garantisi yok :)

Oyla:
Üst Alt