MİBAND PULSE - SMART ALARM MENÜDE YOK - LÜTFEN YARDIM

gunesavniyigit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avni
Cihazım
Miband Pulse
Konular
1
Merhaba,

Geçen gün Miband pulse ürününü aldım ve kullanmaya başladım, fakat ürünü esas alma sebebim olan smart alarm fonksiyonu Mi Fit applikasyonunda menüde hiç çıkmıyor bile. Alarmlara giriyorum sadece normal alarm fonksiyonu var. Normalde ingilizcede "early bird" diye geçen fonksiyonu vs. gibi opsiyonların hiçbiri menüde çıkmıyor. Sadece alarmın tekrar sayısını ve saatini girebiliyorum. Yardım alabilirsem çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba,

Geçen gün Miband pulse ürününü aldım ve kullanmaya başladım, fakat ürünü esas alma sebebim olan smart alarm fonksiyonu Mi Fit applikasyonunda menüde hiç çıkmıyor bile. Alarmlara giriyorum sadece normal alarm fonksiyonu var. Normalde ingilizcede "early bird" diye geçen fonksiyonu vs. gibi opsiyonların hiçbiri menüde çıkmıyor. Sadece alarmın tekrar sayısını ve saatini girebiliyorum. Yardım alabilirsem çok sevinirim.

Hocam şu an yanımda mi band olmadığı için kontrol edemiyorum ama attığınız ekran görüntüsünün bir menü gerisinde erkenci alarm olarak yazıyordu diye hatırlıyorum.

gunesavniyigit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avni
Cihazım
Miband Pulse
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu an yanımda mi band olmadığı için kontrol edemiyorum ama attığınız ekran görüntüsünün bir menü gerisinde erkenci alarm olarak yazıyordu diye hatırlıyorum.

Yardımınız için teşekkür ederim ama bir menü gerisinde de farklı bir seçenek yok. Gene ekran görüntüsü gönderiyorum. Aşağıdaki "düzenle" ye tıkladığımda da sadece alarmaları silebiliyorum. Menülerin içinde baya dolaştım, kesinlikle bulamıyorum. Sizdeki yerini bulup yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi band yanımda olmadığı için uygulamaya giriş yapamıyorum hocam... Akşam eve gidince bakıp yazmaya çalışırım. Belki o arada yanında bilekliği olan bir arkadaş görürse o yazacaktır :)

gunesavniyigit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avni
Cihazım
Miband Pulse
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi band yanımda olmadığı için uygulamaya giriş yapamıyorum hocam... Akşam eve gidince bakıp yazmaya çalışırım. Belki o arada yanında bilekliği olan bir arkadaş görürse o yazacaktır :)
Tamamdır hocam teşekkürler, heyecanla sizden cevap bekliyorum o zaman kimse cevap vermezse :)

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
gunesavniyigit hocam uygulama dün güncellendi arayüz vs değişti bir kaç şey eklenmiş. Önceki sürümde vardı o özellik. Siz eski bir sürüm yüklemeye çalışın. Yani Mi Fit 2.0'dan bir önceki sürümü bulun onda vardı.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Yeni versiyonda yok.
İnternetten bir alıntı.