Çözüldü Miband kodunu uygulamaya giremiyorum

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Fabrika ayarlarına dön diyorum. Saat üstünde kod çıkıyor ama geri döndürülemedi deyip uyarı veriyor bundan dolayı kod girme ekranı gelse de aktif olan bildirim yüzünden kodu giremiyorum. Geri tuşu etki etmedi. İptal et desen cihaz tipi sayfasına dönüyor. Yeniden dene desen aynı döngüye giriyor. Xaomi bir cihazı yine aynı marka telefon ile eşleştirme problemi çok üzücü. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Çözüm
Başka bir konuda bir arkadaşın önerisi ile sorunu çözdüm. Marketten Gadgetbridge adlı uygulamadan cihazı resetledikten sonra Mifit uygulamasıyla sorunsuz eşleştirme yapabildim.

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Daha önce eşleştirme yapmış mıydınız ?

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
iPhone ile yaptım fakat bilekliği uzun zamandır kullanmıyorum. iPhone fabrika ayarlarına getirip sattım.
Bu yüzden hata alıyorsunuz. Bu hatanın bir diğer anlamıda eşleştirmek için bilekliği sıfırlayın uyarısıdır. Bu uyarının mi band 3 4 5teçözümü yoktur tek çözüm yetkili servise başvurmaktır fakat mi band 2de gadgetbridge gibi uygulamalar ile yapılabilir

Oyla:

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir konuda bir arkadaşın önerisi ile sorunu çözdüm. Marketten Gadgetbridge adlı uygulamadan cihazı resetledikten sonra Mifit uygulamasıyla sorunsuz eşleştirme yapabildim.

Oyla: Çözüm

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Yukarıda bahsettiğim gibi gadgetbridge ile çözmüşsünüz. Mi band 2 eşleştirme konusunda çok iyi. Sorun olduğunda mutlaka çözülebiliyor. Mi band 3te iyi fakat mi band 2 kadar kolay kurtarılamıyor. Mi band 4 ve 5te benzer bir hata alındığında yetkili servise gidilmeden çözülemiyor

Oyla:
Üst Alt