Yardım MiBand 4 Şarjı Bitti. Şarja Taktım Ekran Gelmiyor Artık

code.harika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone7
Konular
5
Merhaba arkadaşlar,

Saati alalı 7 ay oluyor. Hepsiburada dan almıştım. Dün öğle saatlerinde cihazımın şarjı bitmişti. İkindi gibi bilgisayarıma şarja taktım. Akşam üstü şarjı doldu ve çıkarıp bilekliğe yerleştireyim dedim. Şarjdan çıkarırken dokunmatik düğmeye bastım ekran gelmedi. Allah Allah, şarj etmedi mi acaba dedim. IOS cihazımdan MiFit uygulamasına girdim. Uygulamayı açar açmaz telefon ekranında ve saat ekranında güncelleme ekranı çıktı ve otomatik olarak güncellemeyi yapmaya başladı. Güncelleme bitti. Telefonumdan saat ile ilgili her şeyi görüyorum. Şarj yüzdesi, ayarları, bağlantı aktifliği vs. Cihaz üzerinde güncellemeden sonra telefona gelen bildirimlerde gözüküyor fakat tuş tepki vermiyor. Sabaha düzelir belki dedim. Bu sabah denedim yine ekran gelmiyor. Prize şarja taktım yarım saat kadar. Denedim, yine gelmedi ekran. MiFit uygulamasından bilekliği bul tıklıyorum. Normalde bilekliğin titremesi lazım fakat titreşim tepkisi de vermiyor. Bu sabahtan itibaren telefona gelen bildirimler de saate gelmiyor artık. Sadece mifit bağlantısı var. Telefon bluetooth ile bağlı. Bağlantıyı kestim tekrar bağlandım sorun olmadı.

Konu ile ilgili bilgi sahibi olan var mı ? Bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

Üst Alt