- Adım
- Hamza
- Cihazım
- Red Mi Note 7
- Konular
- 16
Hepsiburada'dan Mi band 4 alsam sorun olur mu? Globaldir degil mi
Dostum 20 30 lira için kendini sıkıntıya Sokma git vatan bilgisayar satıyor Bi sorun olursa talep olmuşturma falan Bi dünya sıkıntı vatanda hemen değişiyorla ben ordan aldımHepsiburada'dan Mi band 4 alsam sorun olur mu? Globaldir degil mi
20-30 tl yok yalnız arada 70-80₺ var. Bu akdar fark vaken de gidip vatandan almak ya zenginliktir ya da vatanbilgisayarı çok sevmektir. Babamın oğlu da adeğil k ionlara o kadar fark vereiyim. Ayrıca hepsiburada da iade etiğim herşey mağazlaardan daha kolay oluyor. En azından gidip de insanla uğraşmak zorunda kalmıyorum.Dostum 20 30 lira için kendini sıkıntıya Sokma git vatan bilgisayar satıyor Bi sorun olursa talep olmuşturma falan Bi dünya sıkıntı vatanda hemen değişiyorla ben ordan aldım
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kişisel görüş birşey diyemem . Ben fikrimi söyledim . Samsun'a kargo 2 3 güne geliyor arıza çıksa 2 3 güne geri gönderme vatanı şu yüzden tavsiye ettim ilk 6 ay garantilik bir durumda vatan kendi yolluyor sen hiçbir şey ile uğraşmıyorsun20-30 tl yok yalnız arada 70-80₺ var. Bu akdar fark vaken de gidip vatandan almak ya zenginliktir ya da vatanbilgisayarı çok sevmektir. Babamın oğlu da adeğil k ionlara o kadar fark vereiyim. Ayrıca hepsiburada da iade etiğim herşey mağazlaardan daha kolay oluyor. En azından gidip de insanla uğraşmak zorunda kalmıyorum.
Ama gittimi de 1 ayda geri yollayamıyorlar. Bir laptop için kaç hafta uğraştırdılar. Sonuçta vatan da bayisinde tamir etmiyor servise yolluyor. Yine o 2-3 günlük kargo süresi olmak zorunda kalıyor. Hatta araya vatan girdiği için fazladan bir durak çıkıyor ve bu süre uzuyor. Hepsi buradadan yollayınca direk servise gidiyor.Kişisel görüş birşey diyemem . Ben fikrimi söyledim . Samsun'a kargo 2 3 güne geliyor arıza çıksa 2 3 güne geri gönderme vatanı şu yüzden tavsiye ettim ilk 6 ay garantilik bir durumda vatan kendi yolluyor sen hiçbir şey ile uğraşmıyorsun
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama gittimi de 1 ayda geri yollayamıyorlar. Bir laptop için kaç hafta uğraştırdılar. Sonuçta vatan da bayisinde tamir etmiyor servise yolluyor. Yine o 2-3 günlük kargo süresi olmak zorunda kalıyor. Hatta araya vatan girdiği için fazladan bir durak çıkıyor ve bu süre uzuyor. Hepsi buradadan yollayınca direk servise gidiyor.