Çözüldü Miband 4 Hepsiburada'dan Mi band 4 alsam sorun olur mu? Globaldir degil mi

Hamza Esen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
16
Hepsiburada'dan Mi band 4 alsam sorun olur mu? Globaldir degil mi

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
Türkiye garantili ise bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Olmaz gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Açıklamada global veya değil diye yazar ki genelde hepsi global olabiliyor.

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Ben aldığımda glıbal gönderdiler.

Hamza Esen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cok sagolun

EbrarAk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ebrarak55
Cihazım
Mİ A2 D2S 128GB
Konular
5
Hepsiburada'dan Mi band 4 alsam sorun olur mu? Globaldir degil mi
Dostum 20 30 lira için kendini sıkıntıya Sokma git vatan bilgisayar satıyor Bi sorun olursa talep olmuşturma falan Bi dünya sıkıntı vatanda hemen değişiyorla ben ordan aldım

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Dostum 20 30 lira için kendini sıkıntıya Sokma git vatan bilgisayar satıyor Bi sorun olursa talep olmuşturma falan Bi dünya sıkıntı vatanda hemen değişiyorla ben ordan aldım

20-30 tl yok yalnız arada 70-80₺ var. Bu akdar fark vaken de gidip vatandan almak ya zenginliktir ya da vatanbilgisayarı çok sevmektir. Babamın oğlu da adeğil k ionlara o kadar fark vereiyim. Ayrıca hepsiburada da iade etiğim herşey mağazlaardan daha kolay oluyor. En azından gidip de insanla uğraşmak zorunda kalmıyorum.

EbrarAk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ebrarak55
Cihazım
Mİ A2 D2S 128GB
Konular
5
20-30 tl yok yalnız arada 70-80₺ var. Bu akdar fark vaken de gidip vatandan almak ya zenginliktir ya da vatanbilgisayarı çok sevmektir. Babamın oğlu da adeğil k ionlara o kadar fark vereiyim. Ayrıca hepsiburada da iade etiğim herşey mağazlaardan daha kolay oluyor. En azından gidip de insanla uğraşmak zorunda kalmıyorum.
Kişisel görüş birşey diyemem . Ben fikrimi söyledim . Samsun'a kargo 2 3 güne geliyor arıza çıksa 2 3 güne geri gönderme vatanı şu yüzden tavsiye ettim ilk 6 ay garantilik bir durumda vatan kendi yolluyor sen hiçbir şey ile uğraşmıyorsun

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Kişisel görüş birşey diyemem . Ben fikrimi söyledim . Samsun'a kargo 2 3 güne geliyor arıza çıksa 2 3 güne geri gönderme vatanı şu yüzden tavsiye ettim ilk 6 ay garantilik bir durumda vatan kendi yolluyor sen hiçbir şey ile uğraşmıyorsun

Ama gittimi de 1 ayda geri yollayamıyorlar. Bir laptop için kaç hafta uğraştırdılar. Sonuçta vatan da bayisinde tamir etmiyor servise yolluyor. Yine o 2-3 günlük kargo süresi olmak zorunda kalıyor. Hatta araya vatan girdiği için fazladan bir durak çıkıyor ve bu süre uzuyor. Hepsi buradadan yollayınca direk servise gidiyor.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ama gittimi de 1 ayda geri yollayamıyorlar. Bir laptop için kaç hafta uğraştırdılar. Sonuçta vatan da bayisinde tamir etmiyor servise yolluyor. Yine o 2-3 günlük kargo süresi olmak zorunda kalıyor. Hatta araya vatan girdiği için fazladan bir durak çıkıyor ve bu süre uzuyor. Hepsi buradadan yollayınca direk servise gidiyor.

Boş verin hocam siz tavsiyenizi vermişsiniz, tercih alacak kişinin, belki adam arada ki o fiyat farkını garsona bahşiş olarak veriyordur...

Üst Alt