Yardım MiBackup veya cloud ne işe yarıyor ?

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
Note3 pro kullanıyorum halen
epic rom un son versiyonunu yükledim.. yükleme öncesi
mi backup ile yedek aldım. cloud a yedeklettim.. google a hakeza.... ve yetmedi.. backup programı ile yedekledim.. oda yetmedi.. usb den daya ve obb dizinlerindeki programlara ait dizinleri de pc ye kopyaladım
arkasına twrp ile yeni epic rom u yükledim
ilk kurulum sonrası mi hesap ile cloud dan döneyim dedi. kabul ettim... programları icon yerleri ile getirdi.
ama hangi programı çalıştırsam bende login bilgisi istiyor
aklınıza gelebilecek ne tür yüklenen program var ise.. 2 hat için 2 gsm bilgisi. bankalar.. telekom... whatapp... spotify.. skype...
hadi bunlar ne ise.. oyunların dataları güya geldi.. ama oyunlar sıfırdan başlıyor..
klavye olarak yüklü sqiftkey güya yüklü.. çalışmıyor... google un kendi klavyesi var.. ek ayarlardan seçemiyorsun çünkü yok.. ama bakıyorsun simgesi vs var.. simgeye basıyorsun ki çalışsın.. tık yok.. arkasına manuel yükledim çalıştı... tüm ayarları yeniden yapıyorum
baktım sorun var.. mi backup ile restore ettim... oyunların data ve obb dizinlerini üzerine yazdırdım.. oda yetmedi... sildim kopyaladım... yok abicim...
şimdi tüm işlemleri sıfırdan yapacak isek... neden bu tür yedek alıyoruz.. bu kadar interneti neden harcıyoruz ?
toplamda 2 resim 50 kişilik rehber için mi bu tür saçma bi iş için mi internet harcıyom ?

şimdi ya bi yerlerde sorun var ben hatalı yapıyom.. yada bu programlar yapması gereken işi yapmıyor..
2 resim - 50 kişilik rehber.. ve wifi şifresini zaten her türlü yedekliyom... tlf silinse zaten yedekleri bi şekilde alıyom... kaybedecek o kadar çok bir şeyim yok

epic rom a özel bir durum mu? hayır... bunu daha önce kullandığım miui 8 global rom da da yaşadım... sanki 7 de bu sorunlar yok idi.. diye aklımda kaldı...

bu konuda önerisi olan varmı ? girmem gereken 20 adet login bilgisi ve kaybettiğim oyun seviyesini kurtarmanın çözümü ?
rise of berk... farm ville 2.. tamam mod-ed oynuyom ama.. yine de bir emek harcıyoz seviye atlamak için... şimdi aylar süren emekler gitti.. tüm banka vs için hepsine yeniden aktivasyon yapmak gerekiyor

bilgi - tecrübesi olan ?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam benzer sorunu bende Xiaomi Eu'nun bir sürümünde yaşadım. Hem cihaz ayarlarını, hemde uygulamaları kaydettiğini söylese de, sadece Uygulama ana dosyalarını kaydetmişti. O gün bu gündür, uygulamaları Titanium Backup ile yedekliyorum. Cihaz ayarlarını ise halen Yerel yedekleme ile yedekliyorum, yedekleme esnasında ise, SMS, Çağrı Kaydı gibi şeyler yedeklerken ekrana bakıp, yedek alıp almadığına dikkat ediyorum.

Sizin bahsettiğiniz sorun, romla alakalı. O romun bir önceki veya bir sonraki sürümünde bu sorun olabilir de olmayabilir de yani. Miui Romlarının cilvesi bu iş ne yazıkki.

Oyla:
Üst Alt