Yardım Mia2 lite 9 sürümünden sonrası

Tkara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarik
Cihazım
Mia2 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9
Telefon Modeli
Mia2 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba ben yeni android kullanıcısı yim yıllarca iOS kullandım sanki iyiki değiş misim mia2 lite ile başladım ve işimi kolaylaştıran ekranı ikiye bölme iki uygulamayı aynı anda kullana biliyordum taki android yeni yayınlanan sürümü yukleyinceye kadar. Artık yapamıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun...

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
Merhaba ben yeni android kullanıcısı yim yıllarca iOS kullandım sanki iyiki değiş misim mia2 lite ile başladım ve işimi kolaylaştıran ekranı ikiye bölme iki uygulamayı aynı anda kullana biliyordum taki android yeni yayınlanan sürümü yukleyinceye kadar. Artık yapamıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun...
9 sürümünde artık son uygulamalar dikey geçişli değil yatay geçişli olduğu için hemen her uygulamanın üst ortasında simgesi yada logosu var nasıl adlandırırsan ona basınca orda yazar zaten

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
9 sürümünde artık son uygulamalar dikey geçişli değil yatay geçişli olduğu için hemen her uygulamanın üst ortasında simgesi yada logosu var nasıl adlandırırsan ona basınca orda yazar zaten

Arkadaş doğru söylüyor son uygulamalarda mesela Chrome açık ise Chrome logosuna tıkla görürsün zaten

Oyla:

Tkara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarik
Cihazım
Mia2 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler ederim dediğiniz gibi denedim oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler ederim denedim oluyor.

Oyla:
Üst Alt