- Adım
- ozan
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 41
Hocam xioamilerde kablolu görüntü aktarma desteklenmiyor benim bildiğim kadarıylamerhaba,
type c diğer ucu hdmi olan bir kablo ile direkt tv ye başlayabilir miyim?
tv i pek Smart değil, eski, kablosuz olmuyor.
mesela şöyle bir şeyle?
Bluetooth ile ekran yansıtan aparatlar vardı hocam. Onlara bakabilirsiniz istersenizpeki hangi android çubuğu alayım li, kablosuz bağlayyaım?
box değil de çubuklardan olsa daha uygun fiyatlı olur hem aslında
Bluetooth ile ekran yansıtan aparatlar vardı hocam. Onlara bakabilirsiniz isterseniz
Hatta bunların içinde Netflix YouTube gibi uygulamalar da var sanırım hocam onun için de kullanabilirsiniz galibaBluetooth ile ekran yansıtan aparatlar vardı hocam. Onlara bakabilirsiniz isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunun gibi cihazlar
Bluetooth ile ekran yansıtan aparatlar vardı hocam. Onlara bakabilirsiniz isterseniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunun gibi cihazlar
Hatta bunların içinde Netflix YouTube gibi uygulamalar da var sanırım hocam onun için de kullanabilirsiniz galiba
Mi box s 4k'lar var hocam özelliklerini vs pek bilmiyorum ama forumda çok kullanan var sanırım onlar yardımcı olurlarhocam bluetooth zayıf olur,
wifi lı çubuk gibi olanlar da pek stabil değil veya
ara yüzleri yetersiz sanki cebi aynen ekrana veriyorlar mı onu bile anlamadım tam.
en iyisi android box sanki.
ama xiaominin li de çok eski görünüyor işlemci vb olarak, hangi android box diycem sanırım mecburen