Soru Mi9T Zemine Hafif Vurduğumuzda Kameranın Jelly Efekti Yapması

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11
Telefon Modeli
Mi 9T 128GB
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, evet bu mi9T ile alakalı ikinci konum bugün masanın üzerinde bir nesneyi çekerken birşey dikkatimi çekti, hafif bi şekilde cihaz zemine değince vurunca kamera bi havalara giriyor, sanki OIS varmış gibi jellybon efekti oluşuyor, sizde de böyle oluyor mu? Özellikle gcamde daha çok oluyor.

STOK KAMERADA:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

GOOGLE KAMERADA:

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
Neden bu sizin için bir sorun? EIS görüntüyü sabitlemeye çalışıyor. EIS sabitleme yaparken bilgileri cihazın hareket sensöründen alır. Cihaz darbe aldığınından kafası karışıyor olabilir.(Tamamen tahmini söylüyorum.) Mi9T kullanıyorum. Ve bendede oluyor.

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Aslında var ya güzel efekt oluyor :D

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden bu sizin için bir sorun? EIS görüntüyü sabitlemeye çalışıyor. EIS sabitleme yaparken bilgileri cihazın hareket sensöründen alır. Cihaz darbe aldığınından kafası karışıyor olabilir.(Tamamen tahmini söylüyorum.) Mi9T kullanıyorum. Ve bendede oluyor.

Duvara yere vurarak fotoğraf & video çekmiyorum tabi, lakin detaylara takılırım, cihaza özel bir durum olup olmadığını sormak istedim. EIS 'i yalnızca video üzerinde kullanıyor sanıyordum.

Oyla:

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
Duvara yere vurarak fotoğraf & video çekmiyorum tabi, lakin detaylara takılırım, cihaza özel bir durum olup olmadığını sormak istedim. EIS 'i yalnızca video üzerinde kullanıyor sanıyordum.
Yok foto esnasındada çalışır. Elinizin titremesini engellemek için. Cihaz tabanlı bir sorun ve yazılım eksikliğinden kaynaklanıyor.
bu videoda 13:43'ü açarsanız. Samsungun lensten kaynaklanan bir sorunu nasıl sadece yazılım ile düzeltiğini görebilirsiniz. Ödediğiniz paraya göre karşılık alıyosunuz eninde sonunda.

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok foto esnasındada çalışır. Elinizin titremesini engellemek için. Cihaz tabanlı bir sorun ve yazılım eksikliğinden kaynaklanıyor.
bu videoda 13:43'ü açarsanız. Samsungun lensten kaynaklanan bir sorunu nasıl sadece yazılım ile düzeltiğini görebilirsiniz. Ödediğiniz paraya göre karşılık alıyosunuz eninde sonunda.
Evet bu videoyu izledim daha önce, sadece eis hakkında eksik bilgim olduğunu farkettim, instagramda olmuyor mesela, dediğin gibi yazılımsal bir sıkıntı demekki.

Oyla:
Üst Alt