Soru Mi9T Xiaomi Türkiye Garantili Almak İstiyorum

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi room beta
Telefon Modeli
mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar mi note 3 kullanıyorum yakın zaman da mi 9 t kırmızı almaya niyetim var hepsiburada üstünden xiaomi Türkiye garantili alacağım imei falan atma olmuyor değil mi orjinal kayıtlı imei ile geliyor birde sipariş vermeden önce nelere dikkat etmem gerek ?

brabbit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi MI 5S
Konular
22
Merhabalar mi note 3 kullanıyorum yakın zaman da mi 9 t kırmızı almaya niyetim var hepsiburada üstünden xiaomi Türkiye garantili alacağım imei falan atma olmuyor değil mi orjinal kayıtlı imei ile geliyor birde sipariş vermeden önce nelere dikkat etmem gerek ?

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bu tarz durumlarda satıcının Hepsiburada olmasına dikkat edin. Ben de 2 gün önce Note 8 Pro siparişi verdim kendilerinden. Hepsiburada dışındaki bir kaç satıcı hakkında ithalatçı garantili ürün gönderdikleri yazılmış. O yüzden güvenemedim. 100 TL fazla verdim Hepsiburada aldım. Yalnız kargo konusunda sıkıntı varmış bu aralar.

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
ptt ile yolluyosa sıkıntı 1 ayda anca geldi kargom

Oyla:

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bu tarz durumlarda satıcının Hepsiburada olmasına dikkat edin. Ben de 2 gün önce Note 8 Pro siparişi verdim kendilerinden. Hepsiburada dışındaki bir kaç satıcı hakkında ithalatçı garantili ürün gönderdikleri yazılmış. O yüzden güvenemedim. 100 TL fazla verdim Hepsiburada aldım. Yalnız kargo konusunda sıkıntı varmış bu aralar.
aynen hepsiburadadan almak istiyorum zaten şu an kullandığın cihazı da hepsiburadadan almıştım ama şu an ki cihaz ithalat garantiliydi Türkiye garantili ilk olucak inşallah

Oyla:

brabbit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi MI 5S
Konular
22
aynen hepsiburadadan almak istiyorum zaten şu an kullandığın cihazı da hepsiburadadan almıştım ama şu an ki cihaz ithalat garantiliydi Türkiye garantili ilk olucak inşallah

Ben de TR garantili olmasından dolayı HB yi tercih ettim. Diğer firmalar Xiaomi Türkiye Garantili ibaresi koyup ithalatçı garantili satıyorlar.

Oyla:
Üst Alt