Yardım Mi9T Sim Kartımı okumuyor. IMEI atılmasına rağmen

67Tolunay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolu
Cihazım
Mi9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Vdjrf
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
IMEI atıldıktan sonra telefonumu yanlışlıkla sıfırladım ve tekrar IMEI attırdım Telefoncu hattını takıp denedigini ve olduğunu söylüyor ben telefonu alıp eve gelip denediğimde verinin halen gelmediğini fark ettim. Kolay bir yöntemi varsa söyler misiniz? Kendi hattımı başka bir telefona taktigimda çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMEI atıldıktan sonra telefonumu yanlışlıkla sıfırladım ve tekrar IMEI attırdım Telefoncu hattını takıp denedigini ve olduğunu söylüyor ben telefonu alıp eve gelip denediğimde verinin halen gelmediğini fark ettim. Kolay bir yöntemi varsa söyler misiniz? Kendi hattımı başka bir telefona taktigimda çalışıyor.
Sim Kartı şifresini istiyor giriyorum ancak veri alamıyorum bunu belirtmeyi unuttum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Sim Kartı şifresini istiyor giriyorum ancak veri alamıyorum bunu belirtmeyi unuttum.
imei işleminiz hatalı yapılmış olabilir. Bence telefoncu işlemi becerememiş. verdiğim linkten ulaşırsanız yardımcı oluruz..

Oyla:

bayhanyorulmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayhan
Cihazım
Lenovo
Konular
1
her iki sim kart tepsisini dene. Genellikle imei atılan cihazlarda simcard 2 aktif oluyor.

Oyla:

67Tolunay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolu
Cihazım
Mi9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler ancak ikisinde de aynı sorunla karşılaşıyorum sanırım qnc dedikleri dosyada sorun var ancak telefoncu denediginde çalıştığını söyledi bunu anlayamadım yarın tekrar götürüp vericem

imei işleminiz hatalı yapılmış olabilir. Bence telefoncu işlemi becerememiş. verdiğim linkten ulaşırsanız yardımcı oluruz..

Teşekkürler ben basit bir şeyi varsa diye forumda sordum. Yoksa tamircime yarın verip duzelttiricem zaten.

Oyla:
Üst Alt