Soru Mi9T Şarj Problemi

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
Merhaba arkadaşlar mi9t kullanıyorum 1 ay olmadı bile alalı. Şarjım gece yatmadan önce yüzde 40dı. Sabah bi kalktım telefon kapanmış. tekrardan %0 dan şarj ediyorum şu anda. Geceleri %3-4 ile yattığım bile olmuştur kapanmazdı. Neden böyle birşey yaptı şimdi yardımcı olabilir misiniz? Hayırlı Günler.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar mi9t kullanıyorum 1 ay olmadı bile alalı. Şarjım gece yatmadan önce yüzde 40dı. Sabah bi kalktım telefon kapanmış. tekrardan %0 dan şarj ediyorum şu anda. Geceleri %3-4 ile yattığım bile olmuştur kapanmazdı. Neden böyle birşey yaptı şimdi yardımcı olabilir misiniz? Hayırlı Günler.

Hocam, böyle şeyler bazen olabilir. Play store güncellemeleri gece yapar, whatsapp kendini gece yedekler, belki cihazınız.kendini güncellemiş bile olabilir. Bunu takıp edelim, tekrar şarjın böyle bitmesi ve cihazda aşırı ısınma oluyormu.

Oyla:

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, böyle şeyler bazen olabilir. Play store güncellemeleri gece yapar, whatsapp kendini gece yedekler, belki cihazınız.kendini güncellemiş bile olabilir. Bunu takıp edelim, tekrar şarjın böyle bitmesi ve cihazda aşırı ısınma oluyormu.
Daha önce hiç olmadı. Eğer tekrar böyle bişey olursa yine danisirim

Oyla:
Üst Alt