Yardım Mi9T/Redmi K20 TWRP Atılmıyor

ByMi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durdu
Cihazım
Xiaomi mimax
Konular
6
Merhabalar acamilik nedeni ile telefona XiaoMiTool V2 ile room yüklemek istedim lakin telefondaki imei uçtu gitti.Şimdi hiç bir şekilde Twrp ya da OrangeFox kuramıyorum tüm sürümleri vs denedim olmuyor twrp hata veriyor hata görüntüsü aşağıda ekte.Rom kurmayı XiaoMiFlash ile yapabiliyorum sadece resmi rom kurulu ama imei işlerimleri için twrp istiyor kaldım öyle bir yardımcı olabilecek varmı acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 61

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bootloader kilidi kapalı..

Nzhdpzr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NEZIH
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
0
Merhabalar acamilik nedeni ile telefona XiaoMiTool V2 ile room yüklemek istedim lakin telefondaki imei uçtu gitti.Şimdi hiç bir şekilde Twrp ya da OrangeFox kuramıyorum tüm sürümleri vs denedim olmuyor twrp hata veriyor hata görüntüsü aşağıda ekte.Rom kurmayı XiaoMiFlash ile yapabiliyorum sadece resmi rom kurulu ama imei işlerimleri için twrp istiyor kaldım öyle bir yardımcı olabilecek varmı acaba?

Merhabalar acamilik nedeni ile telefona XiaoMiTool V2 ile room yüklemek istedim lakin telefondaki imei uçtu gitti.Şimdi hiç bir şekilde Twrp ya da OrangeFox kuramıyorum tüm sürümleri vs denedim olmuyor twrp hata veriyor hata görüntüsü aşağıda ekte.Rom kurmayı XiaoMiFlash ile yapabiliyorum sadece resmi rom kurulu ama imei işlerimleri için twrp istiyor kaldım
Bootloader kilidinin açık olduğuna emin misin?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Arka kapak açılıp yetkili hesapla işlem yapılması gerekiyor. verdiğim linkten destek alabilirsiniz.. Ücretli Onarımlar

Üst Alt