Diğer Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | OneDrive Eklendi! 14.10.2025

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
138
Selalın aleyküm. hocam konu güncel diye bi soru sormak istedim. Mi 9T cihazın ekranı kırıldı rootlu recovery yüklü. ekrana dokunamadığım için içerisindeki dosyaları almak istiyorum ama PC ye bağladığımda cihaz bağlı görünse de "Bu Bilgisayar" a tıkaltıp cihazı görmek istediğimde cihaz görünmüyor. ama sağ alt köşeden telefonun bilgisayara bağlandığını görebiliyorum "Redme K20 aygıtını çıkart" yazıyor. buna istinaden bilgisayarımdan cihaza nasıl bağlanırım yarımcı olurmusunuz. içerisinde ki dosyaları almam lazım artık telefon iflah olmaz gibime geliyor 2018 den beri kullanıyorum bataryası vs çok iyi ama işte ekrandan dolayı cihaza erişim sağlayamıyorum. anlatabildim mi bilmiyorum ama böyle bi durumun içerisindeyim nasıl bi yol izlemem gerek. resmi de ekledim tek çare ekran alıp twrp ye mi girmek başka yolu yokmu sizce bilgisayardan o dosyalara ulaşmamın?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aleyküm selam, öncelikle sorunuzun konusu burası değil. Öncelikle forumda arama yapmanız ve sonrasında Sorular ve Yardım Talepleri bölüme konu açarsanız yardımcı olacaklardır bilginiz olsun. Böyle bir durum ile karşılaşmadım ama örnek olarak vereceğim konuya bir göz atın.

Üst Alt