Yardım Mi9t pro pubg Mobile 2.dokunusta hassasiyet kaybı

mause1161

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı
Telefon Modeli
Mi9t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba değerli arkadaşlarım uzun süredir oynadığım bu oyunu oynayamaz hale geldim sorunum gerçekten beni telefondan soğutuyor lütfen birisi su sorunuma yardımcı olsun sadece sorun 2.parmakta hassasiyet kaybı yaşıyorum 3.parmagi devreye soktuğum an sorun kalkıyor ama sürekli 2 parmakla işlev görüyor oyun ve şöyle bir gariplik varki telefonum sarzdayken bu sorun ortadan kalkıyor yani mantık çerçevesinde bakarsak bunun bı çözümü var ama nasıl bunu araştırıyorum bana yardimci olmanızı rica ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

mguldali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
E-ticaret,Bakım pr
Konular
3
Bir ara şöyle bir cevap gordum bu sorun için.
3 parmak ile ss(ekran goruntusu) almayi kapatinca bu sorun cozuluyormus.

Oyla:

Blackkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Blackkk
Cihazım
Xioami note9 pr
Konular
1
Merhaba değerli arkadaşlarım uzun süredir oynadığım bu oyunu oynayamaz hale geldim sorunum gerçekten beni telefondan soğutuyor lütfen birisi su sorunuma yardımcı olsun sadece sorun 2.parmakta hassasiyet kaybı yaşıyorum 3.parmagi devreye soktuğum an sorun kalkıyor ama sürekli 2 parmakla işlev görüyor oyun ve şöyle bir gariplik varki telefonum sarzdayken bu sorun ortadan kalkıyor yani mantık çerçevesinde bakarsak bunun bı çözümü var ama nasıl bunu araştırıyorum bana yardimci olmanızı rica ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
Benim telefonumda note 9 pro aynı sorunu yaşıyorum sen cozdummu

Oyla:
Üst Alt