Yardım Mi9t pro Pubg kasma ekran titremesi

Kocin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9t pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.3kararli
Telefon Modeli
Mi9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar Mi9tpro aldığım günden beri beni tatmin etmedi. Soğudum cihazdan. Pubg mobile oynarken ekranda gözle gezerken dokunmatik titreme oluyor. Aim(oku) tutturmak istediğim yerde bazen takılıyor. Dürbün actigimimda kimi zaman az kimi zaman epeyi tabiri caizse zangir zangir titriyor. Böyle bi durum yaşayan ya da çözümü bilen var mı?

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Merhaba arkadaşlar Mi9tpro aldığım günden beri beni tatmin etmedi. Soğudum cihazdan. Pubg mobile oynarken ekranda gözle gezerken dokunmatik titreme oluyor. Aim(oku) tutturmak istediğim yerde bazen takılıyor. Dürbün actigimimda kimi zaman az kimi zaman epeyi tabiri caizse zangir zangir titriyor. Böyle bi durum yaşayan ya da çözümü bilen var mı?
Öyle bir sorun bende mi 8 lite telefonumda var dı ama sadece sarjdayken yapıyordu orninal şarj takınca düzelmişti belki sizin de şarjdayken yapıyorsa diye demiştim

Oyla:

Kocin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9t pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir sorun bende mi 8 lite telefonumda var dı ama sadece sarjdayken yapıyordu orninal şarj takınca düzelmişti belki sizin de şarjdayken yapıyorsa diye demiştim
Yok hocam hep yapıyor ısınınca dahabfazla

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Boyle bir sorun yasayan gormedim daha once ama anlattiklariniz dokunmatik sorunu gibi. Ekran koruyucu var mi telefonda ya da elinizin baska yerleri ekranin kenarlarina falan degmiyor eminsiniz degil mi?

Oyla:

Kocin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9t pro
Konular
3
Boyle bir sorun yasayan gormedim daha once ama anlattiklariniz dokunmatik sorunu gibi. Ekran koruyucu var mi telefonda ya da elinizin baska yerleri ekranin kenarlarina falan degmiyor eminsiniz degil mi?
Ekran koruyucusu çıkarttım temas etmeden de denedim

Oyla:

Kocin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9t pro
Konular
3
O zaman midnight arkadasin dedigini deneyin. Yine olmazsa oyunu game turbodan cikararak deneyin. Game turbo calismasin
Game turbo calismadiginda titreme minimuma indi. Dokunmatik için hassasiyet i baya dusurmem gerekiyor diğer telefonuma göre onu çözemedim

Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Oyun hızlandırıcı kısmından oyunun dokunmatik ayarlarını ayarlarsanız problem yaşamazsınız. Kasma konusuna gelirsek herhangi bir takılma kasma yaşamadım.

Bu kısım bende neden bulunmuyor çoğu konuda gördüm,Miui11 de dokunmatik ayarı yok mu oyun turbo'da acaba? Gelişmiş ayarlarda yok böyle bir ayar çünkü..

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Hocam , oyunun hassasiyet ayarlarında sıkıntı var . Bak kesin bundan dolayı(oyunu oynayan biri olduğum için)

Bir önceki cihazinda alışık olduğum hassasiyet , bu telefonda fazla kalıyordu. BUTUN HASSASİYET AYARLARİNİ %20 kadar düşürdum sorun ortadan kalktı , meğerse hassasiyet fazla olduğu için elimin hareketi titreme yapıyormuş ...

Buna rağmen düzelmezse dokunmatigin bozuktur

Oyla:
Üst Alt