- Adım
- -
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 30
Gerekli işlemler/uygulamalar
1- Bootloader kilidiniz açık olmalı
2- Magisk (Cihazınızın rootlu olması gerek bu konudan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz, Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Magisk ile Root)
3-
4- Link2SD
Öncelikle Link2SD uygulamasından Google Arama ve Mesaj uygulamalarını devre dışı bırakıyoruz veya tamamen silebilirsiniz, size kalmış bir şey ama her ihtimale karşı yedeğinizi alın. Yukarıda linkini verdiğim dosyaları indirip, root izni alınmış MixPlorer veya Root Explorer ile arşivden çıkarıp root/system/priv-app klasörüne atıyoruz. Eğer daha önceden system/priv-app içerisinde Telecom ve Teleservice klasörleri varsa yedeğini bir yere alın.
*Önemli: Sistemde boş yeriniz olduğuna dikkat edin, yaklaşık 150 MB yer olması lazım.
Cihazınızı yeniden başlatın.
İşlem tamam.
Yeni* direk Magisk modulü olarakta kurabilirsiniz. Modül bazı kişilerde çalışmış bende çalışmadı isterseniz deneyebilirsiniz. Google ve mesaj uygulamasını devre dışı bırakıp Magisk'ten yükleyebilirsiniz.
Link:
Not: Şuan 12.5.1 sürümü ile düzgün çalışmıyor. Bu sürüm yüklüyse denemeyiniz.
Aşamaları videolu olarak anlattım.
Not: Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul etmiyorum.
1- Bootloader kilidiniz açık olmalı
2- Magisk (Cihazınızın rootlu olması gerek bu konudan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz, Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Magisk ile Root)
3-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
veya root'a sahip herhangi bir dosya yöneticisi4- Link2SD
Öncelikle Link2SD uygulamasından Google Arama ve Mesaj uygulamalarını devre dışı bırakıyoruz veya tamamen silebilirsiniz, size kalmış bir şey ama her ihtimale karşı yedeğinizi alın. Yukarıda linkini verdiğim dosyaları indirip, root izni alınmış MixPlorer veya Root Explorer ile arşivden çıkarıp root/system/priv-app klasörüne atıyoruz. Eğer daha önceden system/priv-app içerisinde Telecom ve Teleservice klasörleri varsa yedeğini bir yere alın.
*Önemli: Sistemde boş yeriniz olduğuna dikkat edin, yaklaşık 150 MB yer olması lazım.
Cihazınızı yeniden başlatın.
İşlem tamam.
Yeni* direk Magisk modulü olarakta kurabilirsiniz. Modül bazı kişilerde çalışmış bende çalışmadı isterseniz deneyebilirsiniz. Google ve mesaj uygulamasını devre dışı bırakıp Magisk'ten yükleyebilirsiniz.
Link:
Not: Şuan 12.5.1 sürümü ile düzgün çalışmıyor. Bu sürüm yüklüyse denemeyiniz.
Aşamaları videolu olarak anlattım.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Not: Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul etmiyorum.
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2020-01-05-23-53-23-169_com.android.incallui.jpg152,2 KB · Görüntüleme: 955
-
Screenshot_2020-01-05-23-53-50-699_com.android.contacts.jpg204,3 KB · Görüntüleme: 911
-
Screenshot_2020-01-05-23-53-53-323_com.android.mms.jpg108,9 KB · Görüntüleme: 853
-
Screenshot_2020-01-05-23-54-03-138_com.android.settings.jpg211,9 KB · Görüntüleme: 885
Son düzenleme: