Yardım Mi9T Pro İle İlgili Yardım

ugrsvnc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
33
Dostlar forumda yeniyim. Türkiye garantili. Cihazımı yeni aldım sayılır ve halledemediğim sorunlar ve merak ettiklerim var. Yardımlarınızı bekliyorum.
1-Sim etkinleştirilemedi hatası alıyorum. Her denememde de yurtdışı ama ücreti uygulanıyormuş.Birkaç yöntem denedim ama hallolmadı. Son çare cihazı sıfırlamak ama bunu da yapmak istemiyorum. Baştan kurulum yapmak zaman alıyor.
2-Rehberde kayıtlı kişilerden 2'şer 3'er tane karşıma çıkıyor. Yeni eklenen kişiyi sim ya da gmail hesabına nasıl eklerim ve çift kişi olayını nasıl çözerim?

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
194
Mİ hesabınız aktifmi.?
Rehberde Kişi birleştir menüsü var ya da Kayıtlı kişi düzenleme ayarının içinde kişiyi birleştirme yapabilirsiniz

Oyla:

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Dostlar forumda yeniyim. Türkiye garantili. Cihazımı yeni aldım sayılır ve halledemediğim sorunlar ve merak ettiklerim var. Yardımlarınızı bekliyorum.
1-Sim etkinleştirilemedi hatası alıyorum. Her denememde de yurtdışı ama ücreti uygulanıyormuş.Birkaç yöntem denedim ama hallolmadı. Son çare cihazı sıfırlamak ama bunu da yapmak istemiyorum. Baştan kurulum yapmak zaman alıyor.
2-Rehberde kayıtlı kişilerden 2'şer 3'er tane karşıma çıkıyor. Yeni eklenen kişiyi sim ya da gmail hesabına nasıl eklerim ve çift kişi olayını nasıl çözerim?
2. Sorunuza cevaben, rehber / ayarlar / kişi listesini yapılandır dan sadece bir yeri seçmeniz. Aynı alanda 1den fazla kişi var ise kişileri düzenle seçeneğinde kişileri birleştir diyebilir siniz.

Oyla:

ugrsvnc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişi birleştirme menüsü yok. Yani varsa da bu menülerde göremedim. Çağrı hesapları/arama hesaplarında da tercih edilen arama hesabı değiştirilmiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mİ hesabınız aktifmi.?
Rehberde Kişi birleştir menüsü var ya da Kayıtlı kişi düzenleme ayarının içinde kişiyi birleştirme yapabilirsiniz
Mi hesabı aktif. Rehberde kişi birleştirme menüsü yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-23-15-44-28-985_com.google.android.dialer.png
    Screenshot_2019-12-23-15-44-28-985_com.google.android.dialer.png
    74,4 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2019-12-23-15-43-47-879_com.android.phone.png
    Screenshot_2019-12-23-15-43-47-879_com.android.phone.png
    34,8 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
3D Designer
Konular
162
Kişi birleştirme menüsü yok. Yani varsa da bu menülerde göremedim. Çağrı hesapları/arama hesaplarında da tercih edilen arama hesabı değiştirilmiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi hesabı aktif. Rehberde kişi birleştirme menüsü yok.

Bu uygulama ile aynı kopya numaraları silebilirsiniz.

Oyla:

ugrsvnc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
33
Sim etkinleştirme yapmak için SMS ücreti kesiliyor. Bunu aktif etmek için SMS dışında bir yol var mı dostlar?

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Sim etkinleştirme yapmak için SMS ücreti kesiliyor. Bunu aktif etmek için SMS dışında bir yol var mı dostlar?
Maalesef yok, operatör paketiniz fatura aşım kisitlamaliysa etkinleştirme yapılamıyor. 1₺ydi galiba sms ücreti.
Edit: sizin cihazınız mi9t pro versiyon konuyu açtığınız bölüm düz mi9T forumu. Mi9t de rehber uygulamasi MIUI ye ait, pro versiyonda Google a ait.
Ayrıca konu başlığını düzenleyin yardım vs yazmak yasak moderatörlerden uyari alabilirsiniz

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ugrsvnc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
33
Maalesef yok, operatör paketiniz fatura aşım kisitlamaliysa etkinleştirme yapılamıyor. 1₺ydi galiba sms ücreti.
Edit: sizin cihazınız mi9t pro versiyon konuyu açtığınız bölüm düz mi9T forumu. Mi9t de rehber uygulamasi MIUI ye ait, pro versiyonda Google a ait.
Ayrıca konu başlığını düzenleyin yardım vs yazmak yasak moderatörlerden uyari alabilirsiniz

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda yeni olduğum için kurallara pek bakamadım. Evet pro modelde google üzerindenmiş. Buldum.

Oyla:
Üst Alt