R RedMiui Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Red Cihazım Mi5 Yaş 31 Konum İzmir Katılım 20 Ocak 2017 Konular 7 Mesajlar 33 Tepkime puanı 3 Puanları 8 7 Şubat 2020 #1 Eu romdayım daha önce globalde kapanıyordu ayarı filan varmı bulamadım cepteykende açık durumda sürekli
Eu romdayım daha önce globalde kapanıyordu ayarı filan varmı bulamadım cepteykende açık durumda sürekli
kylt *_* Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Koray Cihazım Lavender Meslek not yet Konum Karantina Katılım 17 Ekim 2019 Konular 103 Mesajlar 1.757 Tepkime puanı 1.090 Puanları 138 7 Şubat 2020 #2 RedMiui' Alıntı: Eu romdayım daha önce globalde kapanıyordu ayarı filan varmı bulamadım cepteykende açık durumda sürekli Genişletmek için tıkla ... belki kilit ekranı ayarlarından cep modunu açarak kapatabilirsiniz deneyin Oyla: Oyla 0 Downvote
RedMiui' Alıntı: Eu romdayım daha önce globalde kapanıyordu ayarı filan varmı bulamadım cepteykende açık durumda sürekli Genişletmek için tıkla ... belki kilit ekranı ayarlarından cep modunu açarak kapatabilirsiniz deneyin
R RedMiui Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Red Cihazım Mi5 Yaş 31 Konum İzmir Katılım 20 Ocak 2017 Konular 7 Mesajlar 33 Tepkime puanı 3 Puanları 8 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Açık durumda oda yapısımı böyle acaba Oyla: Oyla 0 Downvote