Yardım Mi9t Pro dokunmatik sorunu

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 12.5. 2
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. telefonun dokunmatiğinde problem yaşıyorum sürekli donuyor ve kapatma tuşuna basılı tutarak telefon yerinden başlatmam gerekiyor. Telefon Yeniden başlayınca sorun düzeliyor yazılımsal bir sıkıntı olabilir diye Global stabil yükledim format data yaparak fakat sorun düzelmedi,.
Sorun donanımsal olsa cihazı yeniden başlattığımda düzelme olmaması lazım değil mi? Işin ilginç kısmı telefonu cebime koyup bir müddet kullanmadıktan sonra oluyor yani aktif olarak kullansam hiçbir sorun yok. Başına böyle bir şey gelip tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum şimdiden Teşekkür ederim Hayırlı akşamlar..

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Format data ile değilde fastboot rom yükleyip deneyiniz.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. telefonun dokunmatiğinde problem yaşıyorum sürekli donuyor ve kapatma tuşuna basılı tutarak telefon yerinden başlatmam gerekiyor. Telefon Yeniden başlayınca sorun düzeliyor yazılımsal bir sıkıntı olabilir diye Global stabil yükledim format data yaparak fakat sorun düzelmedi,.
Sorun donanımsal olsa cihazı yeniden başlattığımda düzelme olmaması lazım değil mi? Işin ilginç kısmı telefonu cebime koyup bir müddet kullanmadıktan sonra oluyor yani aktif olarak kullansam hiçbir sorun yok. Başına böyle bir şey gelip tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum şimdiden Teşekkür ederim Hayırlı akşamlar..

Maalesef, mi9t ile çok sık yaşamasamda, bu bahsi geçen sorunu yaşıyorum. Tahminimce, ekranda yer alan parmak izi ve yakınlık sensörü bu soruna yol açıyor. Yeniden başlatınca düzelmesinin başka manası yok. Kısacası yazılımsal.

Oyla:
Üst Alt