- Adım
- serkan
- Cihazım
- Mİ10T PRO 8/128
- Meslek
- Tıbbi Mümessil
- Konular
- 61
serkantekin76 hocam TWRP ile kurulum yapmak istemediğini belirtmiş hocamEn risksiz yöntem bu
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net
serkantekin76 hocam TWRP ile kurulum yapmak istemediğini belirtmiş hocam
XiaomiTool V2 romları TWRP ile kurulum yapıyor.Verdiğim link zaten twrp kurulum değil ki hocam ?
BL ve İMEİ gitmeden SIFIR risk ile global roma dönüş/geçiş yapacak
teşekkürler ama verilen bağlantıdan rapheal global romu ındırdıgım zaman arsivden cıkarmada sorun yasıyorum hata veriyor sürekliMi Flash ile yükleme yapabilirsiniz.
Rehber - Mi 9 T PRO (Orjinal) Fastboot Rom Yükleme
Konu tarafımdan denenmiştir. Rom yükleme ile imei gitmez. Twrp Root vb. yükleme hatalarında telefon Fasboot mode geçip başka bişey yapmıyordu. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona Orjinal Rom yükleme adımlarıdır ve herşey silinecektir...forum.miuiturkiye.netİpucu - IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)
*Belirtmeliyim ki Imei atma gibi bir işlem için yol göstermek, yardımcı olmak vb... konular yasal olmadığı için forumda paylaşılması, bilgi verilmesi YASAKTIR! Açılan bu tarz konular silinmektedir. Repair işlemi, ancak ve ancak cihazın orijinal IMEI numarasının ilgili partisyonları bozma vb...forum.miuiturkiye.net
Crael hocanın dediği gibi bir yöntem mi bu usta öyle ıste yapmayacağımVerdiğim link zaten twrp kurulum değil ki hocam ?
BL ve İMEİ gitmeden SIFIR risk ile global roma dönüş/geçiş yapacak
Aldığınız hata ile ilgili ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?teşekkürler ama verilen bağlantıdan rapheal global romu ındırdıgım zaman arsivden cıkarmada sorun yasıyorum hata veriyor sürekli
En son tgz uzantılı dosyayı çıkartırken hata verıyor su anda evde pc basında değilim maalesefAldığınız hata ile ilgili ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?
En son tgz uzantılı dosyayı çıkartırken hata verıyor su anda evde pc basında değilim maalesef