Yardım Mi9T Pro Batarya Sorunu

akif0060

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akif
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
3
Telefonumu %100 de şarjdan aldım 2 saat boyunca hiç ellemedim internet (wifi-mobil veri) kapalı bir şekilde durdu şarjım %93 e inmiş bu normal mi bana çok hızlı gidiyor gibi geldi şarjı telefon yeni sayılır 1 haftadır şarj ediyorum açılır düzelir dedim ama bir değişme olmadı.
Rom: MIUI Global 10.3.2 Kararlı

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arka planda senkronizasyon yapabilecek bir uygulama buna sebep olabilir, önce buna bakmanız tavsiye edilir. En basiti cihazınızı fabrika ayarlarına döndürüp kurtulmanızdır. Telefon yeni sayılırsa gerekli ayarlamalarınızın yedeği Xiaomi Cloud'a alıp cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

crossing

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
salih
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
0
Ortam ekrani da cok fazla sarj yiyor sıfır cihazda. Benimde boyleydi. Birkac sarj sonra kendine geldi. Ortam ekranini kapatip birakc kez sarj ettikten sonra tekrar deneyebilirsiniz.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

siempre_novato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
mi 9 T
Konular
2
Merhaba. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Telefonu 15 gün önce aldım. Düne kadar 3 günde bir sarj ediyordum. Dün akşam telefona işlem yaptırdım. Ve gece %70 batarya ile telefonu kapattım. Sabah %1 ile açtım. Yine sarz ettim. Şimdi de hemen heme hiç işlem yapmama rağmen % 72. Yani neredeyse sıfır kullanımla 4-5 saatte %30 batarya yedi. Dün aynı sürede % aynı işlemler için en fazla %7-8 yiyordu. Sorun nedir sizce. Miu 11 mi ? Lütfen yardım

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Telefonu 15 gün önce aldım. Düne kadar 3 günde bir sarj ediyordum. Dün akşam telefona işlem yaptırdım. Ve gece %70 batarya ile telefonu kapattım. Sabah %1 ile açtım. Yine sarz ettim. Şimdi de hemen heme hiç işlem yapmama rağmen % 72. Yani neredeyse sıfır kullanımla 4-5 saatte %30 batarya yedi. Dün aynı sürede % aynı işlemler için en fazla %7-8 yiyordu. Sorun nedir sizce. Miu 11 mi ? Lütfen yardım
Kullandığınız rom nedir. Ayarlara girip ekran görüntüsü ekleyin.
Telefonda twrp yüklüyse dalvik cache ve cache yapıp telefonun açılmasını bekleyin. Olmazsa hatalı bir işlem yapılmıştır telefonunuzda.

Oyla:

siempre_novato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
mi 9 T
Konular
2
Kullandığınız rom nedir. Ayarlara girip ekran görüntüsü ekleyin.
Telefonda twrp yüklüyse dalvik cache ve cache yapıp telefonun açılmasını bekleyin. Olmazsa hatalı bir işlem yapılmıştır telefonunuzda.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-27-13-47-05-944_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-12-27-13-47-05-944_com.android.settings.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 104
Oyla:

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Sizinle aynı telefonu kullaniyoruz. Mi9t global kararlı. İmei işleminden sonra pil daha iyi durumda benim. İşlem hatalı yapılmış olabilir. Ustalar yönlendirecektir sizi. Bunlarda benim ekran sürem...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-26-13-10-32-167_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-26-13-10-32-167_com.miui.securitycenter.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 108
Oyla:

siempre_novato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
mi 9 T
Konular
2
Sizinle aynı telefonu kullaniyoruz. Mi9t global kararlı. İmei işleminden sonra pil daha iyi durumda benim. İşlem hatalı yapılmış olabilir. Ustalar yönlendirecektir sizi. Bunlarda benim ekran sürem...
Bende durum bu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt