Yardım mi9t otomatik ekran parlaklığı değişme problemi

burakilson

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
mi9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.1 kararlı
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam,

mi9t cihazı dün aldım. Bugün sabah saat 9:30 civarlarında ofiste çok fazla ışık yokken, cihazın otomatik parlaklık ayarlama ayarı "kapalı" olduğu halde kendiliğinden parlaklığı kıstığını gördüm.
manuel olarak yükseltmeme rağmen 1 saat içerisinde 3 5 sefer bunu yaptı.

Daha sonra nette araştırdıgım kadarıyla, otomatik parlaklık ayarı kapalı dahi olsa güneş modumu ne varmış. o ışığa gore kendisi ayarlıyor diyorlar. fakat öyle bir menüde bulamadım iptal etmek için.

Öğleden sonra bununla hiç karşılaşmadım ama ışıksız ortamda yine aynısı olacak mı bilmiyorum.

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler

Ercie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercie
Cihazım
Mi6
Konular
0
Selam,

mi9t cihazı dün aldım. Bugün sabah saat 9:30 civarlarında ofiste çok fazla ışık yokken, cihazın otomatik parlaklık ayarlama ayarı "kapalı" olduğu halde kendiliğinden parlaklığı kıstığını gördüm.
manuel olarak yükseltmeme rağmen 1 saat içerisinde 3 5 sefer bunu yaptı.

Daha sonra nette araştırdıgım kadarıyla, otomatik parlaklık ayarı kapalı dahi olsa güneş modumu ne varmış. o ışığa gore kendisi ayarlıyor diyorlar. fakat öyle bir menüde bulamadım iptal etmek için.

Öğleden sonra bununla hiç karşılaşmadım ama ışıksız ortamda yine aynısı olacak mı bilmiyorum.

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler
Ayarlar/kilit ekrani/uyku modu 30 saniyeye 1 dakika ya çıkarın. Muhtelemen düzelecektir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

burakilson

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
mi9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/kilit ekrani/uyku modu 30 saniyeye 1 dakika ya çıkarın. Muhtelemen düzelecektir.

Oyun oynarken kıstı fakat ekranın ışığını hocam. Hatta yukarıdan bildirim çubuğunu indirip tekrar yükselttim. uyku moduna geçerkenki ekran kısılmasından bahsetmiyorum

Oyla:

Ercie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercie
Cihazım
Mi6
Konular
0
Oyun oynarken kıstı fakat ekranın ışığını hocam. Hatta yukarıdan bildirim çubuğunu indirip tekrar yükselttim. uyku moduna geçerkenki ekran kısılmasından bahsetmiyorum
Digital denge /düşük ışık kapatın birde onu deneyin

Oyla:

burakilson

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
mi9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Digital denge /düşük ışık kapatın birde onu deneyin

Dijital denge içerisindeki düşük ışık seçeneğini kapalı konuma getirdim ve izinlerini kaldırdım. Birde böyle deneyeceğim teşekkür ederim. Yarın öğlene doğru deneyimimi paylaşırım aynı şeyi yaşayan olursa diye.

Oyla:

ckaracar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
mi5
Konular
2
Dijital denge içerisindeki düşük ışık seçeneğini kapalı konuma getirdim ve izinlerini kaldırdım. Birde böyle deneyeceğim teşekkür ederim. Yarın öğlene doğru deneyimimi paylaşırım aynı şeyi yaşayan olursa diye.
Düzeldi mi?

Oyla:
Üst Alt