Soru Mi9T MIUI11 hakkında

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Dostlar herkese selamlar. Mi9t cihazım ile şu an ki durumda MIUI11 e geçmek ne derece mantıklı? MIUI bize neler vadediyor ve geçen arkadaşlar ne derece memnunlar? MiRoom versiyonunun olmasını istiyorum ben zira Mesaj ve Arama sesini ayrı ayrı kısabiliyordum. Böyle sürümleri sağlamı bugsız olanı bulunur mu şimdiden? Nasıl bir yol izlemeliyim? İyi Forumlar

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Henüz daha çıkmadı, çıkınca da doğal olarak ufak tefek aksaklıklar olacaktır. Kusursuz bir sürüm beklemeyin bence.

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Dostlar herkese selamlar. Mi9t cihazım ile şu an ki durumda MIUI11 e geçmek ne derece mantıklı? MIUI bize neler vadediyor ve geçen arkadaşlar ne derece memnunlar? MiRoom versiyonunun olmasını istiyorum ben zira Mesaj ve Arama sesini ayrı ayrı kısabiliyordum. Böyle sürümleri sağlamı bugsız olanı bulunur mu şimdiden? Nasıl bir yol izlemeliyim? İyi Forumlar

Merhaba öncelikle mi 9t kullanicisiyim, miui 11 erken gecenlerdenim. Eu rom kullandım beta versiyonunu aşırı bug vardı, bende stabil Roma geçtim eu romun. Yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum memnunum bugsiz. Eu rom beta sürümlerini 2 haftaya sonlandıracak Xiaomi açıklama yaptı betalara değil globale odaklanacaklarini söyledi. Belki miroomda beta vermeyi kesebilir. Globale daha 11 gelmedi ama eu stabil 11i tavsiye ederim

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Henüz daha çıkmadı, çıkınca da doğal olarak ufak tefek aksaklıklar olacaktır. Kusursuz bir sürüm beklemeyin bence.
Erken erişim ile edinilen sürümler için sormuştum hocam Değerli yorumun için teşekkürler

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Merhaba öncelikle mi 9t kullanicisiyim, miui 11 erken gecenlerdenim. Eu rom kullandım beta versiyonunu aşırı bug vardı, bende stabil Roma geçtim eu romun. Yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum memnunum bugsiz. Eu rom beta sürümlerini 2 haftaya sonlandıracak Xiaomi açıklama yaptı betalara değil globale odaklanacaklarini söyledi. Belki miroomda beta vermeyi kesebilir. Globale daha 11 gelmedi ama eu stabil 11i tavsiye ederim
TWRP de Flashlama esnasında veya Sürümü kurduktan sonra dikkat etmeniz şeyler var mı? Zira bazı TWRP ler uyumsuz diye duymuştum bir arkadaş sıkıntı yaşamış. Ben MiFlash kullanmıyorum tüm işimi TWRP de hallediyorum

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
TWRP de Flashlama esnasında veya Sürümü kurduktan sonra dikkat etmeniz şeyler var mı? Zira bazı TWRP ler uyumsuz diye duymuştum bir arkadaş sıkıntı yaşamış. Ben MiFlash kullanmıyorum tüm işimi TWRP de hallediyorum

Hocam mi 9t bölümünde tek tıkla twrp kurulumu bölümü var ben oradan twrp yükledim. Size bazı önemli uyarılarda bulunayım. Android versiyon yükseltmesi yapacağınız için temiz kurulum yapın çünkü daha stabil calisir sorun çıkartmaz. İki tüm herşeyden önce full yedek alın. Kuracağınız rom stabil sürümse eunun sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Unutmayın yedek candır

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Hocam mi 9t bölümünde tek tıkla twrp kurulumu bölümü var ben oradan twrp yükledim. Size bazı önemli uyarılarda bulunayım. Android versiyon yükseltmesi yapacağınız için temiz kurulum yapın çünkü daha stabil calisir sorun çıkartmaz. İki tüm herşeyden önce full yedek alın. Kuracağınız rom stabil sürümse eunun sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Unutmayın yedek candır
Beni TWRP kurulumu bölümüne ışınlar mısınız? Yedeği TWRP üzerinden Backup kısmından mı alıyoruz?

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Beni TWRP kurulumu bölümüne ışınlar mısınız? Yedeği TWRP üzerinden Backup kısmından mı alıyoruz?

Twrp üzerinden alın ama her ihtimale karşı normal bilgisayara bağlayıp video resim ve müziklerinizi alın ha unutmadan ayarlardan micloud ile hesabınızı sekron edin yani esitleyin birde WhatsApp sohbet yedeklerinizi alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp bölümü
Recovery - Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0916 Tek Tuş Yükleme Aracı

Oyla:

eXcitinG

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
5
EU rom mu daha sağlıklı sorunsuz çalışıyor global rom mu acaba ? ben telefonu aldığımdan beri global rom var üzerinde.
eu rom ile global arasında ne gibi farklılık özellikler var acaba ? sadece daha stabil mi eu rom ?

Oyla:
Üst Alt